Muzică

Rapperul Grasu XXL, implicat într-un accident cu 5 MORŢI

Un Opel cu numere de Bulgaria a intrat pe contrasens și a fost izbit în plin de un microbuz. Microbuzul circula regulamentar. În Opel se aflau cinci tineri care veneau de la o petrecere. Toți cei cinci au murit pe loc. 

Printre răniții din microbuz este și artistul Dragoș Nichifor (31 de ani), cunoscut cu numele de scenă ”Grasu XXL”.

“Am auzit din casă bubuitura. Când am ieşit la poartă am văzut trupuri prinse între fiare, iar in microbuz şoferul era plin de sânge, ţipa. Imagini de coşmar. A venit un şofer de tir cu o bâtă, a spart geamurile la microbuz să putem scoatem răniţii”, a declarat Mihai, martor, pentru corespondentul EVZ aflat la fața locului.

Toate cele cinci victime, tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 27 de ani printre care şi două fete se aflau în acelaşi autoturism. “Îi cunosc pe toţi, locuiau în Călimăneşti şi Berislăveşti. Cel mai probabil se întorceau acasă de la vreo petrecere veneau dinspre Râmnicu Vâlcea”, susţine unul dintre martorii care au ajutat la scoaterea victimelor.

Pompierii de la descarcerarea s-au chinuit mai bine de 20 de minute să scoată cadavrele din maşina făcută praf, a transmis de la fața locului Nicoleta Ene, corespondentul EVZ.

Accidentul a avut loc în linie dreaptă, iar microbuzul a lovit din lateral, impactul a fost violent. Cei cinci tineri au murit pe loc, n-au avut nici o şansă. După necropsie vom afla dacă şoferul a fost sau nu băut” a mai declarat cms şef Florian Ioniţă. Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea.
Poliţiştii încearcă să stabilească acum viteza cu care rula autoturismul care a provocat accidental de circulaţie.

Grasu XXL împreună cu prietenii săi se întorceau de la o cântare de la Sibiu. “Sunt bine frate, sunt bine. Nu ştiu cum s-a întâmplat, dormeam” a spus rapperul. Ceilalţi doi răniţi printre care şoferul Ştefan Ovidiu Stăncescu au picioarele fracturate şi răni la nivelul capului şi toracelui. Medici susţin că sunt în afara oricărui pericol dar că rămân în spital deocamdată pentru investigaţii.

"Echipajul nostru de descarcerare a scos din maşină trei băieţi şi două fete", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea Ion-Cătălin Popescu. Acesta a mai precizat că ceilalţi pasageri din dubiţă aveau traumatisme la cap şi la membre.

Reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Vâlcea au declarat pentru EVZ că cei cinci tineri decedaţi se aflau într-un autoturism Opel.

"Autovehiculul se deplasa dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu. Şoferul a intrat pe contrasens şi a izbit o dubiţă Volkswagen Transporter care circula din sens opus. Toate cele cinci persoane aflate în autoturismul Opel au decedat. Ceile trei persoane aflate în dubiţă au fost rănite şi au fost transportate la spital", a precizat pentru EVZ subinspector de poliţie Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al IJP Vâlcea. Din informaţiile oamenilor legii reiese că Grasu a fost rănit uşor.

Poliţia Română a comunicat că tragedia a avut loc pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 190+480 de metri, în zona localităţii vâlcene Călimăneşti.

Circulaţia a fost întreruptă timp de două ore şi un sfert din cauza accidentului rutier produs în jurul orei 0:45.

Din primele cercetări a reieşit că, din cauza neadaptării vitezei în condiţii de carosabil umed, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Cinci tineri aflaţi în autoturism şi-au pierdut viaţa. De asemenea, conducătorul autoutilitarei a fost rănit grav şi încă două persoane (aflate în autoutilitară) au fost accidentate uşor.

mai multe detalii pe evz.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *