IT&C

PUNKT de decembrie: 18 oameni pentru Moldova

Ultimul, din 2009, numar al revistei PUNKT prezinta un proiect special – „18 pentru Moldova”, in care puteti citi opiniile despre cultura, politica, economie ale celor 18 oameni care, in opinia publicatiei, au marcat anii de independenta ai R. Moldova, fiecare din zona sa de influenta. Mircea Snegur, Grigore Vieru, Eugen Doga, Constantin Tanase, Dorin Chirtoaca, Val Butnaru, Vasile Anestiade, Dan Balan sunt doar cativa dintre acestia.

In tema numarului – „O tara la majorat” – veti gasi interviuri din care veti afla ce inseamna mandria pentru patrie. Oameni de-o seama cu tara, copii si adolescenti de la 2 la 18 ani, spun ce ar face daca ar deveni presedinti. In acelasi numar al revistei cititi recomandarile celor mai buni creatori de imagine, care isi pun talentul la incercare pentru a gasi solutii de sporire a imaginii pentru un client „cu probleme mari si buget mic” – R. Moldova. Aflati raspunsul la intrebarea cum e sa te nasti printesa chiar de la Mariana Sturdza, dintr-un interviu de exceptie, si beneficiati de o lectie de stil oferita de Alexandrina ?urcanu, una dintre „piesele de rezistenta” ale Agentiei „Mandarin Models” de la Bucuresti.

Intr-un alt interviu al revistei „Punkt”, psihologul Angelina Tanase va invita sa aflati care este formula unei fericiri de durata si va convinge ca, in realitate, sunteti ceea ce credeti. La „Clubul hedonistilor” sunt invitati reprezentantii primului parlament al R. Moldova, care, la o degustare de vinuri produse in anii 1989-1993, discuta despre problemele cu care se confrunta producatorii de vin si dezamagiri politice. La final, puteti savura placerea de a citi si un fragment din cartea lansata recent „Sex & Perestroika”, de Constantin Cheianu. Tot in acest numar al revistei faceti o calatorie in China impreuna cu actorul Boris Cremene si aflati de la astrologul Sergiu Sumca in ce zodie este nascuta R. Moldova.

Cinci laureati ai concursului foto „Comunicarea dincolo de cuvinte”

La sfarsit de ani, revista „PUNKT” si-a premiat castigatorii concursului foto cu tema: „Comunicarea dincolo de cuvinte”. Premiile au fost oferite cu generozitate de catre „Moldcell”, Librariile „Cartier” si „Radu” SRL.

PREMIUL INTAI – un telefon mobil Nokia 6720 – i-a fost acordat lui Ion Donica.

PREMIUL DOI – cate un modem USB, ZTE M636 – a fost castigat de Natali Ciobanu si Inessa Kvo.

PREMIUL TREI – Album de arta. Icoane. Nikodim Kondalov – l-au primit Denisa Oprisor si Sergiu Barancean.

Tema urmatoarei etape a concursului foto al revistei PUNKT este „Albul ca o parere”. Fotografiile pot fi transmise pe concursfotopunkt@gmail.com.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *