Afaceri

Proiectul VictoriaShopping – 3 ani de reduceri spectaculoase!

 În cadrul acesteia vor fi premiaţi partenerii VictoriaShopping – locaţiile comerciale ce oferă clienţilor reduceri la achitarea cu cardul Victoriabank – pentru rezultatele remarcabile în cadrul proiectului.

Iar pentru clienţi – surpriza serii, Victoriabank a pregătit o tombolă cu multe premii. Toţi cei care în perioada 1 noiembrie – 3 decembrie vor achita cu cardul Victoriabank în magazinele partenere ale proiectului VictoriaShopping, vor păstra şi vor aduce cu ei la petrecere cecurile de la terminalele POS – au şansa să câștige mai multe premii.
De asemenea, împreună cu partenerii săi Victoriabank a pregătit atât pentru clienţii proiectului cât şi pentru toţi vizitatorii mall-ului un program inedit, de unde nu vor lipsi prezentările celor mai noi colecţii vestimentare şi accesorii, concursuri cu vouchere şi certificate băneşti, masterclass-uri şi alte activităţi distractive. Iar pentru a da evenimentului o notă şi mai veselă, în partea a doua a programului îndrăgita
interpretă Natalia Gordienco va susţine un concert pentru publicul prezent la petrecere, încingând atmosfera cu piese din noul său album „Cununa de Flori”.

„Pentru o zi, într-un singur loc adunăm marea majoritate a partenerilor noştri şi invităm toţi clienţii care vor să se odihnească şi să se distreze. Lista partenerilor VictoriaShopping include magazine de vestimentaţie, saloane de frumuseţe, cafenele şi restaurante, berării, magazine care comercializează diferite accesorii, genţi de voiaj până la ceasuri şi bijuterii de lux etc. Astfel, programul evenimentului va include câte o părticică din valorile acestor companii. Deci, acest eveniment va arăta importanţa proiectului VictoriaShopping atât pentru deţinătorii de carduri bancare Victoriabank, cât şi pentru cei interesaţi să se alături acestui puternic şi inedit proiect”, a declarat Preşedintele Victoriabank Dna. Natalia Politov-Cangaş.

Victoriabank a lansat în luna octombrie 2008 – primul proiect de reduceri în Moldova. VictoriaShopping reprezintă o comunitate formată din toţi clienţii Victoriabank, deţinători de carduri care au reduceri de până la 30 %, la plata cu cardul, într-o reţea mare de puncte comerciale, cum ar fi magazine de vestimentaţie, farmacii, spălătorii şi service auto, restaurante şi localuri de odihnă, centre de instruire etc.
Lista partenerilor VictoriaShopping poate fi găsită pe site-ul oficial al proiectului http://www.victoriashopping.md/

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *