Actualitate

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban l-a primit pe preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu

Orban: ,,Am o mare bucurie să fiu preşedintele Camerei Deputaţilor, care găzduieşte această vizită, pe care eu o consider istorică, pentru că în Parlamentul de la Chişinău există practic, la ora actuală, o majoritate foarte clară, care a transmis şi transmite constant semnale de demcratizare, de integrare europeană şi de colaborare prietenească, frăţească dintre Republica Moldova şi România”.

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu este însoţit la Bucureşti de preşedinţii comisiilor parlamentare pentru a stabili o relaţie directă la nivel parlamentar. 

Igor Grosu: ,,O să profit de ocazie să discutăm şi cu reprezentanţii Senatului, astfel ca să trasăm nişte obiective foarte pragmatice, foarte concrete, pentru că dincolo de afecţiunea comună, lingvistică, de neam, cetăţenii de pe ambele maluri ale Prutului ne cer şi aşteaptă din partea politicienilor lucru concret, care să se materializeze în proiecte de infrastructură, proiecte comune, nu doar la nivel de guvern, ci şi la nivel de autorităţi publice locale”.

De la ora locală 17:30 este preconizată o şedinţă comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor în cadrul căreia oaspetele din Republica Moldova va susţine un discurs.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *