Actualitate

Preliminariile Euro 2020. România, într-o grupă puternică!

 Aflată în urna a patra valorică, naţionala lui Cosmin Contra nu a reuşit să prindă o grupă accesibilă la tragerea la sorţi desfăşurată la Dublin. De asemenea, "tricolorii", potrivit Digi Sport.

Adversarele tricolorilor sunt Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta, dar numai primele două clasate se califică la turneul final.

Iată care sunt toate grupele din preliminariile Euro 2020.

Deși grupa României este formată din echipe puternice, precum Spania, multiplă campioană mondială, reprezentanții FRF susțin că tricolorii au șanse de calificare.

„Ți se pare că e o mare diferență între noi, Suedia și Norvegia? Bine că nu am căzut în altă grupă, sunt altele mai grele, dar și altele mai ușoare. Sunt echipe cu care oricând poți să te bați cu ele de la egal la egal. Bine, Spania pare favorită și chiar e favorita grupei, iar celelate trei echipe eu zic că se bat între ele. Ultimele două nu le mai pun.

În orice caz, nu mi se pare că trebuie să facem o tragedie din grupa asta. Nu accesibil, mi se pare că poți să te bați cu toate de la egal la egal. Spania, îmi pare rău, dar la ultimele competiții majore a fost una dintre favorite, dacă nu chiar câștigătoare.

Deci dintr-o dată te pune pe gânduri. Diferența dintre noi și fotbalul spaniol e dată și de campionatul pe care îl au, de modul în care își cresc ei acolo valorile. Schimbări de strategie poți să-ți faci numai după ce te apuci să-ți studiezi adversarii cu care urmează să joci. Așa că avem nevoie de timp de studiu, are Cosmin timp destul, că el își fixează obiectivele", a declarat preşedintele Comisiei Tehnice a Federației Române de Fotbal, la Digi Sport.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *