Frumusețe

Pregăteşte-ţi picioarele pentru a fi perfecte în această primăvară

După câteva luni în care pantalonii şi cizmele au fost obiectele vestimentare de care nu ne-am putut despărţi, iată că a sosit momentul în care începem să pregătim o garderobă puţin mai pretenţioasă şi mai diafană. Rochiţele şi fustiţele vor lua locul pantalonilor groşi, iar pantofii şi botinele scurte vor înlocui cu succes cizmele.

Pentru ca această trecere la noile ţinute să nu fie una profund dezamăgitoare, ar trebui să faci o evaluare a felului în care arată picioarele tale. În cazul în care eşti una dintre fericitele doamne sau domnişoare care au făcut sport pe timpul iernii, nu ai nicio problemă. Dacă ai fost apatică în această iarnă şi nu ai avut cheful necesar să depui efort, înseamnă că este timpul să încerci să salvezi situaţia. Acum este momentul să le oferi picioarelor tale ceva mai multă atenţie şi să apelezi la tratamente menite să le facă mai frumoase şi mai sănătoase. Bătălia pe care trebuie să o dai pentru a avea picioare sexy nu este foarte grea.

Remodelarea

Nu trebuie să dai fuga la saloanele de cosmetică pentru a te bucura de remodelarea corporală. Împachetările le poţi face singură acasă cu o simplă folie alimentară. Poate că nu îţi vine să crezi, dar sunt foarte eficiente, ieftine şi comode. Aplică pe piele o cremă anticelulitică sau un amestec natural cu efecte remodelatoare, precum cel de cafea şi ulei de măsline, apoi înfăşoară-ţi fiecare picior cu folie alimentară din plastic. Stai cât mai mult împachetată şi vei vedea efectele în scurt timp.

Exfolierea

Exfolierea te ajută să scapi de celulele moarte de piele care îţi răpesc din frumuseţea picioarelor. Pentru că se descuamează şi formează un strat aspru, pielea uscată trebuie îndepărtată fie prin periere uscată, înainte de duş, fie printr-un masaj de exfoliere.
Mălaiul, zaţul de cafea, sarea de mare şi zahărul sunt câteva exfoliante naturale pe care le ai la îndemână şi pe care le poţi folosi cu succes.

Duşuri alternate

Duşurile alternate te ajută să îţi tonifiezi musculatura, să stimulezi circulaţia sangvină şi să scapi de celulită. Alternează apa caldă cu cea rece timp de câteva minute, de fiecare dată când faci duş. Vei putea observa schimbările benefice în scurt timp.

Masajul

Dacă stai mult timp pe scaun sau în picioare, masajul este esenţial pentru a reda sănătatea picioarelor tale. Un masaj simplu, realizat cu o rolă specială, în fiecare seară, ajută la stimularea circulaţiei şi la relaxarea musculaturii. În acest fel, te asiguri că previi apariţia varicelor sau a capilarelor vizibile.

Mişcare pentru muşchi tonifiaţi

Trebuie să porţi fuste, deci exerciţiile sunt de un real folos pentru menţinerea frumuseţii picioarelor tale. Fă-ţi un abonament la o sală de fitness, la aerobic sau pilates. Dacă nu vrei să mergi la sală, poţi să alergi sau să te plimbi cu bicicleta. Urcă scările, mergi pe jos cât mai mult şi fă acasă exerciţii 15 minute zilnic pentru a remodela musculatura picioarelor.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *