Afaceri

Poveste de Craciun la Shopping MallDova

O sanie trasa de reni l-a adus pe Mos Craciun la Shopping MallDova. Si nu intamplator, ci pentru ca anume aici sarbatorile de iarna sunt insotite de surprize ce se tin lant. Incepand din 15 decembrie 2009 personajele de poveste vor prinde viata la Shopping MallDova, iar ansambluri de colindatori si uratori vor anima programul festiv.

Si pentru ca sarbatorile de iarna in mod obligatoriu sunt insotite de un brad cu sute de globulete colorate si ghirlande stralucitoare, in perioada 15 decembrie 2009 – 7 ianuarie 2010, Mos Craciun ii va astepta pe cei mici langa casuta Mosului, instalata in mall. Multe cadouri si activitati distractive sunt pregatite pentru toti vizitatorii mall-ului. Zilnic, intre orele 15.00 si 17.30 la parter se va desfasura un program artistic cu participarea colectivelor artistice din cadrul Centrului Republican pentru Copiii si Tineret si cateva ateliere de creatie.

Daca nu ati insusit inca arta Origami, veniti la Shopping MallDova. Veti avea ocazia sa aflati mai multe despre aceasta arta straveche, originara din Japonia, care consta in plierea unui patrat de hartie pentru a obtine tot felul de figurine in relief. O alta activitate atat distractiva, cat si educativa este modelarea plastilinei, care, printre altele, este si un mijloc excelent de a reduce stresul. Studioul de arte plastice „Spectru” din cadrul Centrului Republican pentru Copiii si Tineret mai organizeaza la parterul centrului comercial Shopping MallDova si workshop-uri de design vestimentar, grafica, tapiserie, arta decorativa, base design si multe alte ateliere interesante.

In timp ce instructorii va vor invata cu mare drag arta indemanarii si a originalitatii, veti putea urmari reprezentatiile teatrului sarbatorilor pentru copii “Karamelea&Co”, ai ansamblurilor de dansuri moderne „Antares” si “Smile-Dance”, al ansamblului de miniaturi coregrafice „Focusor”, al studioului muzical-coral „Lia Ciocirlia”, precum si al altor colective artistice formate de copiii talentati, care va vor incanta auzul si vazul, contribuind astfel la atmosfera de sarbatoare. Iar de Craciun, pe 25 decembrie, programul distractiv va incepe la ora 13:20. Shopping Malldova va primi uratorii, Teatrul „Guguta” ii va inveseli pe cei mici, dupa care Doina Sulac va oferi admiratorilor sai un recital pe cinste.

Surprizele pe care Shopping MallDova le-a pregatit vizitatorilor sai sunt continuate si de catre magazinele din mall care au pregatit o gama variata de produse si de oferte speciale. Aici se pot gasi o multime de idei de cadouri si de tinute de sarbatoare. La mall se pot face cumparaturile de sezon si se poate completa garderoba cu cele mai noi articole din colectiile de iarna. Ofertele speciale includ reduceri de pret de pana la 50%.

Perioada sarbatorilor anunta si promotia „Poveste de Craciun la Shopping MallDova”, care va tine pina pe 15 ianuarie 2010. Cei care fac cumparaturi de minim 200 de lei in magazinele din mall si se inscriu la tombola, pot castiga 5 televizoare LCD, 3 excursii la munte sau marele premiu: un Peugeot 107.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *