Actualitate

Pleacă sau rămâne Ion Ceban în PSRM? Ce spune acesta

Primarul de Chișinău, Ion Ceban, a comentat zvonurile că ar pleca din PSRM și s-ar lansa într-un nou proiect politic, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.
Prioritatea numărul unu sunt problemele din oraș. Ele sunt foarte multe si preocuparea mea și a echipei din primărie este aceasta.
Se muncește foarte mult, de dimineața până seara târziu, foarte des fără zile de odihnă și aici îmi văd concentrația maximă a eforturilor pe care le depun si a inițiativelor pe care le lansez”, a spus Ceban.
La întrebarea moderatorului Alex Cozer, cum comentează acesta declarația liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, că ar urma să se lanseze într-un nou proiect politic, Ion Ceban a spus că nu prea are timp pentru alte proiecte decât cele inițiate de primărie.
„Tot ce fac e să consolidez echipa din primărie ca să facem față așteptărilor chișinăuienilor care dealtfel sunt foarte mari”, a punctat Ion Ceban.
Întrebat, totuși, dacă coaliția PSRM cu partidul „Șor”, care potrivit mai multor comentatori politici a influențat asupra rezultatului ultimului scrutin, nu aruncă o umbră și asupra sa, mai ales că până la locale nu mai e atât de mult, Ion Ceban s-a arătat convins că oamenii îl vor aprecia pentru activitatea sa în primărie.
„Nu vreau să cred sau să nu cred, eu îmi fac munca de dimineață până seara, oamenii sunt cei care vor da aprecieri muncii mele”, a mai adăugat acesta.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *