Tendințe

Piese universale care nu se vor demoda niciodată

Acestea s-au înrădăcinat în mintea admiratoarelor de modă, devenind piese obligatorii în orice garderobă. În continuare, vă prezentăm câteva dintre ele. 

Bereta
Aceasta e un accesoriu potrivit pentru orice vârstă, fiind purtată în toată lumea: începând cu elevele și terminând cu doamnele în vârstă. Înainte, beretele erau elemente obligatorii ale uniformei armatei, iar domnișoarele moderne arată chiar mai bine purtând acest accesoriu.

Pantalonii drepți
Încă o piesă obligatorie în orice garderobă. Pantalonii pot sta la baza unei ținute office sau de petrecere, în funcție de piesele cu care îi asortați.

Șiragul de perle
Nu țineți neapărat să vă înconjurați cu multe șiruri de perle. Unul e suficient pentru a vă completa ținuta. Mărgelele sidefate vor anima orice rochie, costum și vă vor conferi un plus de eleganță.

Rochia neagră
Coco Chanel a lăsat testament rochia neagră întregii lumi. Legendara rochie neagră e genială prin simplitate și comoditate, având menirea de a scoate în evidență calitățile oricărei reprezentante a sexului frumos.

Geaca de piele
Geaca de piele a încetat de mult să fie atribuită doar motocicliștilor. În prezent, gecile sunt purtate chiar și de cele mai bine crescute fete. Clasice sau cu fermoare și aplicații, întotdeauna adaugă un plus „periculos și nesăbuit” imaginii dvs.

Pantofii bej
Pantofii de culoarea bej sunt în afara oricărei concurențe. Ei lungesc vizual piciorul, iar combinațiile în care sunt implicați pot fi infinit de multe.

Fusta creion
Aceasta este piesa de rezistență din garderoba oricărei femei. În primul rând, e o opțiune perfectă pentru o ținută office, însă cu același succes puteți s-o încadrați într-o ținută de fiecare zi. Dacă doriți să încercați ceva nou, asociați o cămașă ușoară cu o fustă creion din piele. Această piesă se poartă exclusiv cu pantofi pe tocuri.

Puloverul supradimensionat
Acesta poate fi cumpărat special de la magazin sau poate fi unul „furat” de la persoana iubită – povestea apariției sale în dulapul dumneavoastră nu este atât de importantă. Fie scurt până în talie, fie lung până spre jumătatea coapsei este una din piesele foarte comode, călduroase şi practice, putând sta la baza unei ţinute casual de weekend sau chiar de birou.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *