Vedete

Penelopa Cruz şi Javier Barden s-au căsătorit

 Una din cele mai frumoase perechi din Holywood şi-a făcut nunta într-un cerc restrâns de rude, bineînţeles, fără prezenţa reporterilor. Se ştie doar că la ceremonia de cununie Penelopa Cruz purta o rochie creată de designerul John Galliano. 

Relaţia lor a început pe platoul de filmare al comediei romantice Vicky Cristina Barcelona de Woody Allen. Pentru rolul secundar jucat în acest film Penelopa Cruz a obţinut premiul Oscar. Dar, probabil, cel mai mare cadou adus actriţei de către producţia regizorului legendar a fost schimbarea în bine ce s-a produs în viaţa ei personală. Javier Barden este la rândul său un actor foarte talentat, cunoscut pentru rolurile sale în peliculele "Mar adetro"(Marea dinlăuntru), Goya’s Ghosts (Fantomele lui Goya) sau "No Country for Old Men" (Nu există ţară pentru bătrâni), premiate la numeroase festivaluri, inclusiv la decernarea premiilor Oscar. Şi nu mai spunem că actorul e de o frumuseţe masculină incendiară.

În fine, amândoi sunt spanioli, frumoşi şi talentaţi, nu au decât să se bucure de viaţa casnică, ceea ce pentru ei ar fi o experienţă inedită, ambii fiind la prima lor căsătorie. 
 
Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *