Politică

PDM va da un exemplu şi va transmite un semnal către toţi politicienii

Domnia sa a abordat acest subiect în contextul etapei de stabilitate politică, pe care Partidul Democrat o vede ca pe o oportunitate de a face reforme adevărate cu beneficii concrete pentru cetăţenii moldoveni.
„Suntem conştienţi de faptul că societatea aşteaptă o schimbare în bine a clasei politice şi vrem să fim primii care vom răspunde la această cerinţă. PDM va da un exemplu şi va transmite un semnal către toţi politicienii”, a menţionat Marian Lupu.
În cadrul şedinţei au fost trasate sarcinile pentru realizarea acestui obiectiv major. S-a creat şi un Grup de lucru responsabil de elaborarea reformei interne a partidului, în fruntea căruia membrii Consiliului Executiv l-au desemnat pe Vlad Plahotniuc, vicepreşedinte al PDM. El va fi secondat de Dumitru Diacov, preşedintele de onoare al formaţiunii, în calitate de vicepreşedinte al Grupului pentru reformarea PDM.
Consiliul Executiv Politic al PDM a luat decizia de a convoca pe 11 mai, anul curent, şedinţa Consiliului National, forul la care vor fi dezbătute propunerile de reformă.
Reamintim că, atunci când a ridicat pentru prima dată tema reformei interne în partid, Marian Lupu a declarat că până la sfârşitul anului va avea loc şi Congresul Partidului Democrat din Moldova.

D.C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *