Actualitate

Ofertele de creditare vor putea fi găsite pe o singură platformă online. Vezi lista companiilor care se vor regăsi

Un comunicat al companiei precizează că scopul proiectului este de a îmbunătăți nivelul de educație al cetățenilor în domeniul creditării și de a crea un serviciu convenabil pentru căutarea celei mai avantajoase oferte de împrumut. Sistemul colectează, analizează și sortează toate ofertele care corespund solicitării utilizatorului. Proiectul vizează simplificarea interacțiunii dintre debitor(client) și creditor.

Platforma GetCredit.md operează în doua versiuni: în limba romană și rusă și este separată în patru compartimente pe tematici corespunzătoare, care treptat vor fi completate cu informații adiționale: împrumut (oferte ale organizațiilor de micro-finanțare pentru sume de până la 20 mii de lei), credit bancar, leasing și ipotecă.

Serviciul este gratuit absolut pentru toți. În câteva secunde, platforma sortează automat până la 80 cele mai profitabile oferte. Utilizatorul poate vedea suma plăților lunare, rata dobânzii (care include toate taxele), suma finală de plată de credit.

Portalul a fost dezvoltat cu sprijinul Centrului de inovare IT Tekwill. Activitatea GetCredit este bazată pe date publice.

Sursa: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *