Culinar.md

O reţetă inedită: dulceaţă de ardei iute. Trebuie neapărat să o încerci!

 Mod de preparare:

 Ardeii se curăţă de seminţe şi se taie în cubuleţe mici, după care într-o cratiţă se amestecă oţetul şi zahărul şi se lasă să fiarbă circa 30 de minute.

Se adaugă ardeiul iute, cel capia şi gogoşarii şi se lasă la fiert la foc mic aproape o oră. Dulceaţă de ardei iute reţetă: Se aşează dulceaţa în borcane, se învelesc cu o pătură şi se lasă la răcit.

Este delicioasă în combinaţie cu fripturi ori tocăniţe. Atenţie! Când curataţi ardeii iuţi, folosiţi mănuşi chirurgicate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *