Muzică

O legendă a muzicii METAL din Rusia candidează la PRIMĂRIA Moscovei

Spider (păianjen, în limba engleză, n.r.) este un adevărat veteran rock, singurul supravieţuitor al trupei de heavy/thrash metal Korroziîa Metalla, al cărei prim album – ‘Ordinul lui Satan’, 1988, a fost publicat prin mijloace proprii de grup, dat fiind că conţinutul considerat dur al pieselor a fost respins de casele de discuri ruseşti, chiar şi pe fondul ‘perestroikăi‘.

‘Serghei Troiţki tocmai şi-a depus candidatura. Deci, la ora actuală, cinci pretendenţi au solicitat să fie înregistraţi’, a explicat purtătorul de cuvânt. El a adăugat că Troiţki a aplicat în calitate de candidat independent.

Troiţki s-a mai aventurat anterior în politică, dar nu a avut decât un succes limitat. El urma să candideze la Primăria Moscovei în 1993 din partea Partidului Radical al scriitorului Eduard Limonov, însă scrutinul respectiv a fost anulat. În 1998, Troiţki a candidat pentru a obţine un loc în Duma de Stat, dar succesul său iniţial a fost anulat în baza unor nereguli de ordin tehnic.

Anul trecut, a candidat pentru primăria oraşului Himki în apropiere de Moscova, unde a obţinut 2,5% din voturi. În martie, a participat la alegeri pentru primărie într-o altă localitate din regiunea capitalei, Jukovski, unde a obţinut un rezultat similar. 

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *