Ultima oră

Nelly Gâştemulte: TIMPUL adevărului

Aici, la TIMPUL, am reuşit să acumulez experienţa unei „revoluţii”, una pe care mi-am asumat-o împreună cu colegii care protestează împotriva nedreptăţilor în fiecare zi şi care adună în fiecare zi fărâmiturile de destine omeneşti care au nevoie de sprijinul celor din jur.

Mariana Vlas, tânăra bolnavă de distrofie musculară, avea nevoie de un ajutor material care să-i amelioreze starea de sănătate. Satele Fârlădenii Noi şi Grozasca zilnic luptă pentru a nu fi uitate de cetăţenii care îşi caută viitorul pe alte tărâmuri. Nicoleta Capustean din Fârlădenii Noi aştepta cu nerăbdare cadoul pe care l-a cerut într-o scrisoare de la Moş Crăciun. Inundaţiile din Hânceşti şi salvatorii români, care nu au rămas indiferenţi şi au răspuns la apelurile de ajutor ale sinistraţilor. Nefumătorii pasivi care-şi cer dreptul de a fi sănătoşi. Atacul separatist de la Gimnaziul Corjova… Despre aceste lucruri le-am povestit cititorilor ziarului TIMPUL în aceste patru luni de când lucrez aici.

În carneţelul cu notiţe mai sunt câteva poveşti de viaţă care abia aşteaptă să fie derulate în timp pe paginile ziarului. Protagoniştii acestora, actorii din viaţa de zi cu zi, sunt oameni care caută dreptate şi adevăr şi vor să trăiască într-o comunitate care respectă regulile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *