Internațional

Musk continuă seria ”una caldă, una rece” pentru fanii bitcoin: ”Adevarata luptă este între monedele fără acoperire şi cripto”

Directorul general al producătorului de automobile electrice Tesla, Elon Musk, a scris sâmbătă pe Twitter că între monedele fără acoperire ale guvernelor şi criptomonede sprijinul său este pentru cripto, transmite Reuters.

”Adevarata luptă este între monedele fără acoperire şi cripto. Prin comparaţie, le susţin pe ultimele”, a afirmat Musk pe Twitter, răspunzând unui utilizator care l-a întrebat ce crede despre oamenii care sunt furioşi pe el din cauza criptomonedelor.

Musk a făcut anterior comparaţie între banii fără acoperire în active şi bitcoin şi scrie deseori tweeturi care determină creşterea sau scăderea bitcoin şi a dogecoin.

În luna februarie, bitcoin a crescut după ce Tesla a dezvăluit că a cumpărat bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi că în curând va accepta criptomoneda ca formă de plată pentru maşini.

Cu toate acestea, bitcoin a scăzut în urma unui anunţ făcut de Musk în luna mai, că Tesla nu va mai accepta bitcoin pentru achiziţia de automobile, referindu-se la îngrijorările sale referitoare la impactul minării criptomonedei asupra mediului.

Miliardarul a afirmat în această lună, în timpul emisiunii "Saturday Night Live" pe care a moderat-o, că bitcoin este ”o şmecherie”, ceea ce a dus la scăderea preţului acesteia.

În urmă cu două zile, Musk a dat asigurări că nu şi-a vândut deţinerile de dogecoin şi că nici nu va face acest lucru. (Sursa News.ro)
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *