Muzică

Motorhead şi Black Sabbath, premiate la gala Metal Hammer Golden Gods Awards 2013

Grupul Motorhead, cunoscut pentru piesa "Ace of Spades" din anii 1980, a fost recompensat cu trofeul Golden Gods Awards, pentru contribuţia semnificativă adusă industriei rockului şi heavy metal-ului într-o carieră de aproape patru decenii.

Black Sabbath a primit trofeul pentru cel mai bun album. Cel mai recent material discografic al legendarei formaţii britanice, intitulat "13", a ajuns duminică pe primul loc în topul muzical britanic, devenind astfel primul album devenit Nr.1 după o pauză de 43 de ani – un record în domeniu.

Trupa Black Sabbath, care va susţine o serie de concerte în Statele Unite în această vară, urmată de show-uri în America de Sud şi în Europa, s-a impus şi la categoria cea mai bună trupă britanică. Trofeul categoriei "cea mai bună trupă nouă" a revenit grupului Bleed From Within, înfiinţat în 2005, iar la categoria "cea mai bună trupă internaţională" s-a impus formaţia americană Stone Stour.

Trupa franceză Gojira, cunoscută anterior şi sub denumirea Godzilla, a fost desemnată câştigătoare la categoria "cea mai bună trupă live", iar la categoria "cel mai bun cântec" s-a impus piesa "Dark Side Of Me" a trupei rock americane Coheed and Cambria.

Cea de-a 11-a gală Golden Gods Awards, organizată de celebra revistă Metal Hammer, a avut loc la clubul Indigo2 din Londra.

Sursa: mediafax.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *