Politică

Mocanu critică candidatul AIE

Declarația aparține liderului Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu și a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă de marți, 13 martie.

Sergiu Mocanu sugerează că ,,Nicolae Timofti ar fi colaborat în trecut cu fosta securitate, iar în prezent face parte din lista neagră a justiției și este o slugă docilă a sistemului mafiot din Republica Moldova”. Fostul consilier prezidențial consideră că ,,orice soluție propusă pentru depășirea crizei politice după alegerile din 28 noiembrie este proastă și manipulată cu bani grei de actualul prim-vicepreședinte al Parlamentului, Vlad Plahotniuc”.

Sergiu Mocanu este convins că și premierul Vlad Filat ar fi devenit a victimă a lui Vlad Plahotniuc. ,,După alegerea lui Timofti în funcția de președinte, nimic din ceea ce a promis Filat nu se va realiza, pentru că Vlad Filat a devenit o păpușă a lui Plahotniuc, iar toată această poveste se va termina cu anihilarea lui Filat. Plahotniuc o să-l mănânce cu papuci, cu tot”, a declarat liderul Mișcării Antimafie. ,,Filat a cedat totul încă din octombrie, anul trecut, când a renunțat să mai insiste asupra demiterii procurorului general”, a adăugat Sergiu Mocanu.

De asemenea, liderul Mișcării Antimafie l-a criticat pe liderul Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu. ,,El a greșit când a spus că Nicolae Timofti este trimisul lui Dumnezeu. Trebuia să spună – trimisul dumnezeilor, ceea ce înseamnă bani, interes și Plahotniuc. Poate asta l-a determinat pe Mihai Ghimpu să accepte trădarea?”, s-a întrebat Sergiu Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie a menționat că deține probe care ar demonstra veridicitatea declarațiilor sale, însă ,,pe calea probelor ajungi în instanțe, iar în R.Moldova instanțele sunt controlate de mafie”.

Via ARENA.MD

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *