Mircea Lucescu, SCANDAL URIAŞ la Doneţk

publicat în Internațional pe 23 Iulie 2012, 08:03

Mircea Lucescu a provocat un scandal imens la Şahtior Doneţk după ce a intrat într-un conflict dur cu mijlcaşul brazilian Willian, vedeta echipei, căruia i-a refuzat şansa de a se transfera la Chelsea, deţinătoarea UEFA Champions League. 

Mircea Lucescu s-a opus transferului deşi însuşi patronul clubului ucrainean, miliardarul Rinat Ahmetov, acceptase suma de 25 de milioane de euro, propusă pentru transfer de Chelsea. "Il Luce" a anunţat că Willian costă 34 de milioane de euro, motiv pentru care brazilianul a reacţionat dur.

"Nu ştiu ce a spus antrenorul, dar valoarea mea corectă este de 25 de milioane de euro. Lăsând deoparte banii, este clar că îmi doresc foarte mult să joc pentru un club precum Chelsea, care a cucerit Liga Campionilor. Sunt foarte supărat că nu sunt lăsat să plec. Ar fi un transfer foarte bun atât pentru mine, cât şi pentru club. Aş evolua într-un oraş mare şi aş avea şansa de a evolua din punct de vedere profesional", a declarat Willian pentru presa din Brazilia.

Altfel, în etapa a 2-a din Ucraina, Şahtior s-a impus în deplasarea de la Hoverla, scor 3-1. Au marcat Mkhitarian (51), Ilsinho (52), Selejnov (90+3), respectiv Rajcevic (86). Şahtior este lider, cu 6 puncte.

Realitatea.net