Sport

Mircea Lucescu a câştigat deja primul trofeu cu Dinamo Kiev! Victorie în finala cu Şahtior Doneţk

Mircea Lucescu, la al 22-lea trofeu în Ucraina și primul ca antrenor al lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu a câștigat și la debutul său la Dinamo Kiev, în prima etapă, în fața celor de la Olimpic Donețk, scor 4-1. Iar meciul contra lui Șahtior a fost dominat categoric de echipa sa. Carlos de Pena a deschis scorul în minutul 20, cu o lovitură de cap plasată direct în vinclu. Gerson Rodriguez a mărit avantajul formației pregătite de Mircea Lucescu, după o acțiune individuală de excepție, terminată cu un lob peste portarul advers.

Junior Moraes, fost jucător la Gloria Bistrița, a fost omul care a readus speranțele pentru formația din Donețk. A marcat în minutul 37 al partidei. Șahtior a căutat egalarea în repriza secundă, dar a fost surrpinsă pe contraatac de Fran Sol. Ibericul a înscris pentru 3-1 și a stabilit scorul final. După abia două meciuri la Dinamo Kiev, Mircea LucescPentru Dinamo Kiev urmează acum aproape trei săptămâni de pauză. Următoarea partidă oficială a echipei pregătite de Mircea Lucescu va fi pe 12 septembrie, în fața celor de la Desna, pe propriul teren. Pe Șahtior o va mai înfrunta pe 7 noiembrie, tot la Kiev.

u a și câștigat un prim trofeu. Este al 22-lea pentru antrenorul român obținut în Ucraina. Primele 21 au fost câștigate chiar cu Șahtior. Dinamo o depășește pe adversara din finala de marți la numărul de supercupe câștigate. 9 trofee pentru formația din Kiev și doar 8 pentru „mineri”.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *