Opinii și Editoriale

Minti, generale!

Intr-o emisiune de dezbateri electorale, generalul comunist Vladimir ?urcan a fost intrebat ce atitudine are fata de crimele partidului comunist. Raspunsul sau nu m-a surprins – ?urcan a spus ca partidul comunist deja a fost condamnat. Minti, generale! In 1956 a fost condamnat Stalin, dar crimele comunismului continua pana in zilele noastre. Cine ne-a ucis copiii in Afganistan? Dar la Nistru? De ce atunci nu aparai statalitatea?

In aceeasi emisiune, cand a venit vorba despre fraudele electorale din 5 aprilie, cand pentru comunisti au votat si mortii, ?urcan repeta intruna: „Sunt minciuni!”. I-as invita si pe ?urcan, dar si pe Greceanai, care pe la intalnirile cu alegatorii declara ca e curioasa sa vada macar un singur mort in listele electorale, sa vina la Saratenii Vechi, sa se convinga. Deschideti, domnilor, lista electorala nr. 1388 si faceti cunostinta: Petica Gheorghe Procop, nascut in 1960. Mergeti apoi la cimitir si cititi pe cruce acelasi nume, decedat in 2001, omul fiind ucis la Moscova. Dar asta inca nu e tot. Pe lista alegatorilor nr. 2005 si nr.2006 au votat si doi frati Mihail si Ion, cunoscuti in localitate ca bolnavi psihic, oameni fara discernamant. Oare in ce tara se mai intampla una ca asta?

?urcan si Greceanai, de fapt toti comunistii, vor sa ne convinga in aceasta campanie electorala ca evenimentele din 7 aprilie au fost provocate de Opozitie si de Romania. Un film postat pe internet ni-l prezinta insa pe acelasi ?urcan dand ordine unor vandali sa arboreze drapelele pe cladirile Parlamentului si Presedintiei. „Va urcati si instalati!”, suna ordinul, iar fata generalului este in acest moment calma, a unui om care stie ce face. Deci totul a fost pus la cale de putere. De ce minti, generale?

Faptul ca acelasi Vladimir ?urcan a fost numit de Voronin in fruntea unei comisii de stat pentru investigarea evenimentelor din 7 aprilie dezvaluie intreaga facatura a regimului comunist. Cand am citit ca din respectiva comisie mai faceau parte Berlinschi de la „Moldova Suverana”, precum si alti tovarasi de idei de ai sai, am inteles ca totul e o minciuna sfruntata si ca vom afla adevarul numai dupa ce vor pleca comunistii. Nu este in interesul lor ca noi sa cunoastem acest adevar.

In incheiere, as avea o mica intrebare: pentru care merite deosebite i s-a dat gradul de general lui Vladimir ?urcan? Sub tancuri in 1989 nu l-am vazut, n-am auzit nici sa fi aparat integritatea Moldovei, in 1992, in razboiul de pe Nistru. Si atunci, ramane ultimul merit, acela de a executa intocmai ordinele lui Voronin. De a ordona „Va urcati si instalati!”, pentru a compromite Romania si Uniunea Europeana.
Oameni, buni, timpul comunistilor a trecut. A venit ceasul schimbarii si al adevarului!

Un grup de combatanti ai razboiului pentru independenta R. Moldova din r-l Orhei

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *