Actualitate

Millenium va cânta pentru Dodon

Astăzi, Igor Dodon, fondatorul Campaniei Naţionale „Iubesc Moldova”, alături de membrii formaţiei „MILLENIUM” a susţinut o conferinţă de presă cu tema:„Iubesc Moldova” prezintă – 15 ani „MILENIUM”.

Vlad Gorgos, fondatorul trupei a anunţat că pe 29 martie curent, la ora 18:00, în incinta Palatului Naţional va avea loc concertul jubiliar al formaţiei “Millenium” care marchează 15 de ani de la înfiinţare. Concertul se va desfăşura sub egida Campaniei Naţionale “Iubesc Moldova”.

Pe parcursul acestor ani “şcoala “Millenium”” a lansat peste 45 de tineri talentaţi care astăzi au devenit artişti bine cunoscuţi, inclusiv Natalia Barbu, Nadine Trohin, Victoria Mahu, Natalia Gordienco, Igor Buzurniuc, Alex Calancea, Alexandru Gogros, Aliona Triboi, Olga Gorcinschi, Alex Zgureanu, Tatiana Ceban şi alţii.

De asemenea, “Millenium” a dus faima Republicii Moldova la diverse concursuri şi festivaluri internaţionale, în marea majoritate cazurilor obţinînd Trofee şi Premiul I.

Pe data de 29 martie, în cadrul concertului jubiliar, va avea loc un spectacol extraordinar, fiind interpretate cele mai frumoase melodii din repertoriul trupei din momentul apariţiei acesteia în 1997 şi pînă în prezent, toate acestea avînd şi o scenografie interesantă, care cu siguranţă va bucura publicul.

Fondatorul Campaniei “Iubesc Moldova”, Igor Dodon, a menţionat importanţa susţinerii tinerilor talentaţi din Moldova, lucru care va fi întreprins de “Iubesc Moldova” ori de cîte ori va fi posibil.

Totodată, Igor Dodon a specificat că la concertul din 29 martie “Iubesc Moldova” a asigurat participarea a circa 280 de copii de la 5 orfelinate şi case de copii din Republica Moldova.

Campania Naţională “Iubesc Moldova” a fost lansată de Igor Dodon pe 7 aprilie 2010. Activităţile organizate în cadrul Campaniei includ zeci de acţiuni sociale, inclusiv de promovare a tinerelor talente atît pe plan naţional, cît şi peste hotarele ţării.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *