Timpul Local

Michel Platini: „Dacă aş fi mai tânăr, aş dori să trăiesc la Vadul lui Vodă”

Spre finalul vizitei sale de două zile la Chişinău, oaspetele din Hexagon a susţinut o conferinţă de presă la sediul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Însoţit de preşedintele FMF, Pavel Ciobanu, înaltul oaspete s-a declarat deosebit de entuziasmat cu privire la cea de-a treia vizită a sa în R. Moldova.

Michel Platini a reiterat faptul că instituţia pe care o conduce susţine plenar eforturile forurilor fotbalistice din statele mici şi apreciază aportul FMF la dezvoltarea fotbalului, atât în capitală, precum şi în localităţile din provincie. Întrebat de jurnalişti dacă, după trei vizite întreprinse în R. Moldova, nu intenţionează să-şi procure o vilă sau o casă de vacanţă în ţara noastră, edilul UEFA a zis că „dacă aş fi mai tânăr, mi-ar plăcea enorm să mă aflu în permanenţă la Centrul tehnic de pregătire a selecţionatelor de fotbal de la Vadul lui Vodă: aer curat, râul Nistru în preajmă şi condiţii excelente de antrenament!”.

Platini a specificat în cadrul conferinţei că nu va putea asista la meciul amical dintre naţionalele R. Moldova şi Georgiei, din cauză că, în această seară, el va participa la inaugurarea noii arene fotbalistice din Dublin, care va găzdui următoarea finală din Europa League. Cu această ocazie, pe noul stadion se va juca amicalul Irlanda – Argentina.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *