Vedete

Melissa Etheridge şi partenera ei de viaţă s-au despărţit

Într-un comunicat postat pe internet, cuplul Etheridge-Michaels a făcut un apel la "chibzuinţă şi respect" pentru familiile lor într-o perioadă foarte dificilă pentru ele.

Melissa Etheridge, în vârstă de 48 de ani, şi Tammy Lyn Michaels, în vârstă de 35 de ani, au patru copii împreună, printre care şi gemenii născuţi de Michaels în 2006, în urma unei inseminări cu sperma unui donator anonim. Melissa Etheridge are doi copii şi cu fosta ei parteneră de viaţă Julie Cypher, ai cărui tată este David Crosby.

Melissa Etheridge şi Tammy Lyn Michaels au organizat o "ceremonie de angajament" în 2003, în California, într-o perioadă în care căsătoriile gay nu erau legale. Căsătoriile gay au fost declarate legale în 2008, în statul american California, pentru câteva luni, înainte de a fi din nou declarate ilegale, în luna noiembrie a aceluiaşi an.

Melissa Ethridge, printre ale cărei hituri se numără piesele "Come To My Window" şi "I’m The Only One", a fost de ani de zile una dintre celebrităţile care şi-a asumat în mod deschis orientarea homosexuală.

Sursa: mediafax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *