Actualitate

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României, i-a adresat urări de bine preşedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României, i-a adresat urări de bine preşedintelui ales al Republicii Moldova, Maia Sandu. În timpul unui discurs ţinut în faţa Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti, Majestatea Sa Margareta a spus că schimbarea politică de la Chişinău este un pas către o guvernare mai bună.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei României: Victoria ei nu este doar un triumf al principiilor şi moralităţii, ci şi o victorie pentru femeile de pretutindeni din regiune şi un pas curajos către o guvernare mai bună. Sunt sigură că doamna Sandu nu va avea un susţinător mai bun al ţării sale decât "România. Şi, atunci când sunt întrebată dacă România are vreun fel de "agendă secretă" în Moldova, răspund mereu: "da, agenda noastră este să vedem o Republica Moldova prosperă, capabilă să decidă pe cont propriu şi fără nicio intervenţie străină în privinţa destinului său viitor".
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *