Actualitate

Maia Sandu, după investirea noului Guvern: „Provocările sunt mari, aşteptările sunt şi mai mari”

„Învestirea unui Guvern integru, sprijinit de o majoritate parlamentară formată din oameni cinstiţi, este ceea ce şi-au dorit sute de mii de oameni, care au mers la vot cu speranţa de a schimba situaţia din ţară în bine. Este încununarea efortului a zeci de mii de oameni, care au luptat curajos împotriva regimurilor corupte, care au luptat pentru democraţie, pentru dreptate şi pentru bunăstare. Milioane de oameni sunt cu ochii pe voi”, a declarat Maia Sandu.

„Provocările sunt mari, aşteptările sunt şi mai mari. Toate cunoştinţele, experienţa pe care le-aţi acumulat până acum au fost doar o etapă pregătitoare pentru această misiune importantă. Ceea ce veţi reuşi în acest Guvern va fi şi aprecierea importantă a carierei dvs profesionale. Eu o să vă sprijin, Parlamentul o să vă sprijine, aveţi sprijinul partenerilor de dezvoltare, dar e foarte important să aveţi sprijinilor cetăţenilor, să fiţi aproape de cetăţeni, să fiţi aproape de ei şi orice decizie pe care o luaţi să pornească de la interesul şi nevoia cetăţeanului. Vă urez să vă faceţi lucrul cu onoare, cu demnitate şi cu mult curaj”, a menționat șefa statului.

Noul Guvern în frunte cu Natalia Gavrilița, care este format din 13 ministere, a fost învestit în funcţie vineri, 6 august, cu votul a 61 de deputaţi din Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS).

„Vă promitem că imediat mergem la muncă şi vom munci consecvent pentru interesele cetăţenilor”, a declarat Natalia Gavriliţa, noul prim-ministru.
BECS și Partidul Șor nu și-au dat votul pentru Guvernul Gavrilița.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *