Vedete

Lindsay Lohan a dat cu maşina peste un bebeluş în cărucior

 Potrivit unei surse aflate la fata locului, Lohan, aflata la volanul unui automobil Maserati, ar fi lovit, miercuri, un carut in care se afla un copil, scrie femalefirst.co.uk.

"O femeie care impingea un carut in care se afla un copil de doi sau poate trei ani traversa strada. Lindsay a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a lovit carutul. Impactul nu a fost puternic, dar masina i-a lovit. Lindsay a tras pe dreapta, s-a oprit pentru doua secunde si apoi a plecat din nou", a declarat Bryan Jaime, martorul accidentului.

Contactata de jurnalistii de la RadarOnline, vedeta a negat faptul ca acest accident ar fi avut loc.

Cu toate acestea, Bryan James a declarat ca este sigur ca Lindsay era la volanul masinii care a lovit carutul. "Sunt 100% sigur ca Lindsay era cea de la volan, pentru ca am vazut-o cu ochii mei… Cand si-a dat seama ca o urmaresc a incercat sa imi piarda urma. Lindsay s-a speriat pentru ca stie ce a facut", a adaugat Bryan Jaime.

Un al doilea martor, care a fost la fata locului, a confirmat ca Lindsay era la volanul masinii implicate in incident, dar ca, probabil, actrita nu si-a dat seama de ceea ce s-a intamplat deoarece impactul a fost minor.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *