Timpul Local

Libanez condamnat in R. Moldova

Un cetatean al Libanului, in varsta de 30 ani, a fost condamnat la opt ani inchisoare, fiind recunoscut vinovat de comiterea escrocheriei in proportii deosebit de mari, suma totala a escrocheriilor cifrandu-se la circa 110 mii lei.
Procurorii l-au acuzat pe libanez precum ca, in noiembrie 2008 – februarie 2009, in timp ce locuia la gazda in capitala, sub pretextul de a ajuta sa faca reparatie in apartament, precum si sa procure tehnica de uz casnic, a insusit de la stapana 6.100 USD si 455 de euro.

Tot el, in perioada ianuarie-martie 2009, facand cunostinta cu o tanara si, ulterior, provocand mila mamei acesteia, a rugat-o sa-i imprumute bani deoarece are probleme la Universitatea de Medicina, unde invata si poate fi exmatriculat. El spunea ca parintii lui au fost impuscati, deoarece la ei in tara este razboi si doreste sa plece acasa, dar are probleme cu politia, insusind de la femeia credula o mie de dolari si 600 de euro.
Procuratura Generala informeaza ca, in perioada mai-iulie 2009, in timp ce locuia la alta gazda, prin abuz de incredere, sub diferite pretexte, a insusit de la stapana apartamentului 150 USD.

DECA-press
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *