Fotbal

Leonid Sluţki şi-a dat demisia de la naţionala Rusiei

Sluţki (45 de ani) nu a mai aşteptat nicio analiză din partea Federaţiei Ruse de Fotbal şi şi-a anunţat demisia de la cârma primei reprezentative. Antrenorul celor de la CSKA Moscova (a pregătit în paralel şi echipa de club şi naţionala) n-a mai aşteptat nici măcar să se întoarcă la Moscova şi a profitat de conferinţa de presă, de la finalul partidei de la Toulouse, pentru a le transmite jurnaliştilor că renunţă.

„Vreau să-mi cer scuze fanilor prezenţi pe stadion, dar şi celor din Rusia pentru prestaţia noastră din acest meci şi de la întreg turneul final.

Îmi asum această responsabilitate. Am avut suficient timp pentru a căuta cei mai potriviţi jucători, iar dacă nu am făcut cum trebuie asta, atunci este doar vina mea. Trebuie să vină altcineva şi să preia naţionala, mai ales că turneul final de peste doi ani va fi la noi, în Rusia”, a spus Sluţki.

Sluţki, care a preluat reprezentativa Rusiei în august 2015, după ce s-a întrerupt colaborarea cu Fabio Capello, a câştigat toate meciurile din preliminarii, a calificat echipa la Euro şi părea o soluţie foarte bună pentru naţională. 

jurnal.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *