IT&C

Lansarea iPhone 8 e mai aproape decât credeam

Cei de la Apple au devenit foarte ineficienți în a ascunde detaliile aferente următorului iPhone. Din acest motiv, ce găsiți pe internet cu doar câteva săptămâni înainte de lansarea iPhone 8, s-ar putea dovedi ca fiind adevărat. iPhone 8 va fi construit cu o ramă surprinzător de subțire pe toate cele patru laturi. Se va renunța la butonul Home fizic, iar acela va fi înlocuit cu un buton principal virtual combinat cu o serie de gesturi noi. Sunt previzibile și îmbunătățiri semnificative pe marginea puterii de procesare și a performanței camerei foto.

Lansarea iPhone 8 va avea loc pe 12 septembrie, conform celor de la Wall Street Journal. Aparent, informația provine de la surse apropiate de compania americană și reprezintă o confirmare suplimentară a unor informații pe care le-am publicat în urmă cu câteva zile.

La bază, evenimentul respectiv ar trebui construit în jurul unui foarte atrăgător iPhone 8. În practică, sunt șanse semnificative să vorbim și de un eventual iPhone 7S și 7S Plus. Un Apple TV cu support pentru conținut video 4K și HDR a fost de asemenea trecut pe lista posibilelor lansări.

Din păcate, până la această oră, cei de la Apple nu au făcut nici o declarație pe marginea evenimentului vehiculat pentru 12 septembrie. Dacă se merge însă pe rețeta consacrată în anii anteriori, invitațiile ar trebui trimise către publicații cu aproximativ 10-12 zile înainte. Astfel, nu mai avem mult de așteptat până când ne vom lămuri cum au planificat cei de la Apple să justifice eliminarea butonului de Home. După ce respectivul detaliu a devenit sinonim cu experiența utilizării unui iPhone timp de zece ani, mulți fani sunt reticenți.

Ca referință, cu excepția primului model, fiecare iPhone a fost lansat în luna septembrie, deci sunt puține șanse să nu se întâmple acealași lucru și de această dată.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *