Sport

Juventus vrea să scape de Cristiano Ronaldo

117 milioane de euro au plătit bianconerii pentru starul portughez, care are contract până în 2022. Presa din Spania a scris că "Bătrâna Doamnă" nu este dispusă să-i prelungească înţelegerea lui CR7 şi vrea să îl vândă în vară, pentru a mai recupera ceva din suma plătită în urmă cu doi ani.

Salariul uriaş al lui Ronaldo (31 de milioane de euro pe sezon) este un alt argument solid pentru Juventus în tentativa de a se despărţi de vedeta ei.

PSG, în pole-position Cristiano Ronaldo. Manchester United şi MLS, celelalte variante

Cristiano Ronaldo, care va împlini 36 de ani în februarie, vrea să mai joace câţiva ani şi, chiar dacă se află pe finalul carierei, partea financiară rămâne extrem de importantă pentru el.

Jurnaliştii de la caughtoffside.com scriu că PSG este gata să-i satisfacă pretenţiile lui Cristiano Ronaldo, iar campioana Franţei este în pole-position pentru transfer. CR7 a mai fost aproape de formaţia pariziană şi anul trecut, iar relaţia cu şefii celor de la PSG este una excelentă.

Jurnaliştii englezi scriu că Manchester United este o altă variantă pentru Cristiano Ronaldo. Starul a mai jucat pe Old Trafford între 2003 şi 2009.

"PSG va fi mereu pe urmele lui Ronaldo, în timp ce Manchester United a arătat că ştie cum să arunce cu bani. În afara Europei, MLS este o variantă, pentru că Ronaldo doreşte să fie plătit regeşte pentru cât mai mult timp.

Am văzut, în ultimii ani că pentru ca marile transferuri să se întâmple, este nevoie de luni de zile, iar Juventus îşi pregăteşte terenul pentru o mare lovitură în acest sezon.", mai scrie sursa citată.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *