Vedete

Julia Roberts s-a îngrăşat cinci kilograme mâncând pizza, în timpul filmărilor la “Eat Pray Love”

 Actriţa americană în vârstă de 42 de ani a declarat în interviul acordat revistei Entertainment Weekly că în anumite zile mânca până la zece felii de pizza.

"În scena cu pizza, până când am terminat de filmat, mâncasem toată pizza", a povestit Julia Roberts.

"Când eram în Neapole, am început filmările la opt dimineaţa şi cred că până la ora 8.45 mâncasem deja opt sau zece felii de pizza. Pizza a fost tot ce am mâncat în acea zi. Când am plecat din Roma aveam cu cinci kilograme mai mult", a adăugat actriţa americană.

Chiar şi aşa, Roberts are o siluetă de invidiat, având o înălţime de 174 de centimetri şi o greutate de 56 de kilograme.

Julia Roberts şi Ryan Murphy, regizorul acestui film, realizat pe baza unui roman scris de Elizabeth Gilbert, au dorit să respecte povestea din carte, în care personajul principal feminin se îngraşă în Italia înainte de a călători în India şi Indonezia.

Julia Roberts, deţinătoare a unui premiu Oscar, care şi-a câştigat celebritatea cu rolul din filmul "Frumuşica/ Pretty Woman", şi-a lansat anul acesta o nouă producţie cinematografică – "Valentine’s Day" -, care îi are în distribuţie pe Bradley Cooper şi Eric Dane.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *