Vedete

Johnny Depp se mută într-un sat din Marea Britanie

Starul francizei "Piraţii din Caraibe", în vârstă de 47 de ani, a fost văzut recent într-un bar din satul Rougham din comitatul Suffolk din estul Angliei.

Localnicii au declarat pentru tabloidul The Sun că l-au văzut pe celebrul actor american la volanul unei dubiţe de culoare albă în timp ce acesta se plimba şi admira peisajul din satul lor.

Brenda Beeton, vicepreşedinta comitetului parohial din localitate, a declarat: "Se zvoneşte că urmează să se mute aici. Am auzit că, deja, copiii săi au fost înscrişi la şcoala din sat".

Johnny Depp, care are doi copii cu partenera sa de viaţă, actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, are reşedinţe în Franţa, Los Angeles (SUA) şi pe insula Bahamas.

În vârstă de 47 de ani, Johnny Depp va juca din nou rolul căpitanului Jack Sparrow în filmul "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides".
Johnny Depp a jucat în filme precum "Edward – Mâini de Foarfecă/ Edward Scissorhands" (1990) şi "Don Juan de Marco" (1995). El a devenit foarte popular datorită rolului Jack Sparrow din seria "Piraţii din Caraibe", partitură pentru care, a mărturisit acesta, s-a inspirat din personalitatea chitaristului Keith Richards, al trupei Rolling Stones.

Deşi Depp a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, acesta nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei de film americane. Însă, el a reuşit să obţină un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008. De asemenea, la începutul lui iunie 2007, Johnny Depp a câştigat două premii MTV Movie, pentru cel mai bun rol de comedie ("Piraţii din Caraibe: La capătul lumii") şi cel mai bun personaj negativ ("Sweeney Todd – Bărbierul diabolic din Fleet Street"). 

Sursa: Mediafax

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *