Tendințe

Idei de coafuri pentru serviciu

Fie că îl prinzi la ceafă sau mai sus, cocul de balerină este clasic, elegant şi îţi descoperă chipul frumos. Bonus: te înalţă şi îţi alungeşte faţa, dacă îl faci în creştetul capului. Strânge bine părul în coadă şi prinde-l cu un elastic, apoi roteşte coada şi fixeaz-o în coc cu agrafe.

Cărarea pe mijloc este clasică şi perfectă pentru birou. Fă-ţi o cărare dreaptă pe mijloc, apoi prinde părul la ceafă, fie într-un coc, fie în coadă. Este alegerea ideală pentru întâlnirile importante, deoarece îţi descoperă faţa şi nu distrage atenţia prin volum sau complexitate.

Părul întins şi drept va arăta întotdeauna strălucitor şi sănătos. Foloseşte o placă ceramică pentru a-ţi întinde pletele de la rădăcină până la vârf şi aplică un produs pentru netezirea firelor de păr. Este o coafură care se potriveşte oricărei ţinute pentru serviciu, fie că alegi fustă sau pantaloni.

Împletiturile atât de promovate în ultimele sezoane nu sunt potrivite doar pentru ţinutele casual; poţi foarte bine să le porţi şi la birou. Pentru un look mai serios, adună părul într-o parte şi împleteşte-l, apoi ridică-l ca să creezi o coroniţă şi fixează coada cu agrafe, în dreptul urechii opuse.

Buclele bogate şi jucăuşe sunt puţin cam sexy pentru birou, dar onduleurile subtile creează un look elegant şi proaspăt. Ia şuviţe mari şi răsuceşte-le de la ureche în jos cu placa sau cu un ondulator şi finisează coafura cu o cremă de styling pentru netezirea firelor de păr.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *