IT&C

HotSpot-uri Wi-Fi, acum în Călăraşi şi Floreşti!

În acest moment, StarNet are conectate la Internet wireless prin tehnologia Wi-Fi 11 oraşe din Moldova şi este singura companie care deţine o astfel de reţea naţională de Internet fără fir. Pe 12 şi 13 octombrie, echipa StarNet aşteaptă călărăşenii şi floreştenii la cortul StarNet, unde vor avea parte de multă distracţie, concursuri şi premii. Localnicii se vor putea bucura de Internet gratuit disponibi în locurile publice, iar pentru că e sărbătoare în localitate, StarNet a pregătit şi oferte atractive la serviciile de Internet, Televiziune şi Telefonie. În plus, campania naţională “Zâmbeşte Moldova”, împreună cu pictorul caricaturist Alexandru Plăcintă, continuă să aducă zâmbete pe feţele oamenilor. Toţi doritorii vor primi în dar, în aceste zile de sărbătoare, caricaturi din partea maestrului.

"Ne dorim să fim în permanenţă aproape de utilizatori, cu cele mai bune oferte şi cele mai calitative servicii, de aceea continuăm să extindem acoperirea teritorială cu puncte de acces la Internet prin Wi-Fi. Procesul de acoperire va continua, deoarece vrem să oferim tuturor utilizatorilor posibilitatea de a accesa Internetul gratuit şi de a experimenta întregul spectru de servicii moderne pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului", a menţionat Alexei Munteanu, Director Marketing, StarNet.

StarNet are acoperire în 14 oraşe din Moldova, în care a trasat cea mai modernă reţea de Internet şi oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Până acum au fost inaugurate zone Wi-Fi în Chişinău, Ungheni, Soroca, Hânceşti, Sângerei, Făleşti, Cimişlia, Comrat, Râşcani, Călăraşi şi Floreşti.

“Zâmbeşte Moldova” este un proiect unic, de anvergură naţională, care are drept scop promovarea umorului prin desen şi caricatură ca gen de artă. Pictorul caricaturist Alexandru Plăcintă călătoreşte prin ţară împreună cu echipa Starnet şi pictează “cu umor” şi absolut gratuit toţi doritorii, care au curajul de a se vedea din altă perspectivă. De momente caricaturiste s-au bucurat până în acest moment locuitorii din Chişinău şi Râşcani.

D.C.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *