Horoscop

Horoscopul zilei de azi VINERI 4 SEPTEMBRIE 2020. Cum stai cu dragostea?

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca cineva pe care ai perceput mereu ca fiindu-ti prieten iti afiseaza trasaturi de caracter mai putin inaltatoare, te-ai putea intreba ce e in neregula cu tine si de ce al saselea simt te-a tradat. Tu acum intelegi natura schimbatoare si imperfecta a oamenilor si dand acestei persoane circumstante atenuante, vei intari relatia.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Felul in care altii te percep poate sa fie doar in mintea ta acum si in urmatoarele saptamani. Cu Venus, cea responsabila si de propria imagine de sine, intrand in retrograd de azi, ai putea fi constient cum popularitatea ba este ba nu este in functie de gusturile si nevoile altora. Chiar si asa, cat timp este sincer si autentic tu cu tine insuti, vei atrage intotdeauna pe aceia care te apreciaza cu adevarat pentru ce ai tu de oferit ca persoana.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cu cati oameni din lista de contacte ai mai fost in legatura in ultimul timp? Nu vorbim aici despre prieteni vechi care intra si ies din viata ta intr-un aranjament perfect agreabil, ci despre cei care sunt numai lapte si miere cand vor ceva si total reci si indiferent cand nu vor. Pe aceia ai face bine sa ii identifici si sa ii stergi, in special daca ai simtit o angoasa fata de ei de ceva timp.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Azi iti poate fi dificil sa stii exact ce vrei sau macar de ce vrei ceea ce vrei. Dorintele pot pulsa in tine si iti pot solicita atentia si apoi sa dispara asa cum au venit, lasandu-te asa cum erai, nu mai intelept. Este un timp in care sa ai atentie inteleapta asupra relatiilor tale si legaturilor tale de orice fel, pentru ca in cateva saptamani te pot intreba la ce te-ai gandit cand ai facut ce ai facut. Este mai mult un timp in care sa inveti despre tine din interior spre in afara.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Incepand de azi, ceva ce ai pastrat discret pentru tine ar putea iesi din zona secreta si te poti intreba de ce ai tinut atata timp ascuns, pentru ca reactia altora poate fi neutra. Venus scoate la lumina ce ai tinut separat de altii, adanc in tine, vor fi clare pentru tine.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Intrucat Venus este in sectorul valorilor tale, te-ai putea surprinde a fi fata in fata cu o dilema. Sa mergi mai departe cu o iubire, cu o prietenie sau cu o colaborare sau sa mentii lucrurile mai lejere si fara obligatii si asumari? Conexiunile de tot felul pot fi sub lumina atentiei astrelor, dar cel mai important este ca tu sa stii adevaratul cost a ce inseamna sa fii implicat.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Un aspect astral mai delicat dintre Venus si Marte, planeta actiunii, energiei, impulsurilor, poate pune accent pe o tendinta de a manageria activitatile si chiar pe altii ca sa mentii controlul. Acest lucru aparent este in regula, insa acum este un semnal de alarma, pentru ca o abordare prea planificata sufera de lipsa de sclipire si de atingere creativa. Fii deschis spre altii si spre potentialul de neasteptat ce poate aparea. Saptamanile ce urmeaza le incurajeaza pe ambele.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Venus este in zona casei si domiciliului pentru tine, urmatoarele saptamani te pot ajuta sa devii mai constient de nevoile tale de baza. Poate fi o oportunitate pentru tine sa iti dai seama ce are insemnatate cu adevarat pentru tine si ce iti suscita cel mai mult interesul. Ai putea fi surprins cat de mult te-a influentat cineva apropiat dar si cat de usurat te vei simti daca iti revendici timp pentru ce te face sa te simti bine cu adevarat.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Orice s-ar intampla intre tine si altcineva, nu presupune imediat ca relatia a devenit instabila. Poate fi doar o oportunitate sa recalibrezi conexiunea, mergand mai departe intr-o nota mai onesta si autentica. Asta poate dura ceva timp totusi. Ai rabdare si permite acest timp, sub Venus in sectorul romantismului tau, asa va fi cel mai bine pentru tine.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei avea anumite idei briliante care te pot duce mai departe spre telurile tale si te vor conduce spre noi oportunitati. Cu toate acestea, o combinatie complicata de energii poate insemna ca alte lucruri trebuiesc rezolvate inainte sa avansezi. Sunt aspecte ce necesita terminarea lor sau poate o ca exista activitati ce nu iti mai servesc si la care trebuie sa renunti. Rezolva intai aceste aspecte si apoi imbratiseaza planuri noi.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

O parte din tine ar putea fi pregatita sa o ia la galop inainte intr-un mod impulsiv intr-o anumita relatie sau obiectiv sau aspect de cariera. Cu toate acestea, Venus, este intr-o pozitie unica alaturi de Marte, in zona relatiilor tale. Orice te gandesti ca se poate intampla, e posibil sa nu se intample, deci nu are sens sa te grabesti atunci cand rabdarea te va ajuta cel mai mult.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Ai cumva pe rol anumite aspecte ce te supara in relatii cheie, fie ele sociale, romantice sau de afaceri? Cu frumoasa Venus formand un aspect cheie cu Marte, s-ar putea sa fie anumite corzi si carlige ce trebuie taiate in relatii. Chiar daca ceva iti pare urgent intr-o relatie, este mai bine sa acorzi timp pentru ca in urmatoarele, lucrurile se pot schimba pentru tine, cel mai probabil in bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *