Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 9 SEPTEMBRIE. Zodia Rac trebuie să comunice mai mult!

Taur
Saturn impune muncă și perseverență dacă îți dorești ceva cu adevărat, rezultatele bune vor veni și ele, numai că trebuie să ai răbdare și să-ți faci un plan cu bătaie lungă pentru care va trebui să-ți dai tot interesul. Imaginea ta în societate te ajută în acest moment.

Gemeni
Astăzi poți comunica mai ușor despre ce simți și poți visa cu ochii deschiși spre obiectivele pe care ai vrea să le atingi. Discută cu persoane care au o energie pozitivă, dar care au o experiență destul de mare în a tot ce-ți dorești tu să faci, pentru că doar așa vei primi sfaturi avizate.

Rac
Pe de-o parte vrei să combini ultimul cu plăcutul, iar pe de altă parte carieră este cea care te solicită mai mult decât te așteptai în momentul de față. Partenerul de viață îți poate înțelege dorințele și te poate susține, numai că trebuie să explici intențiile tale.

Leu
Acum că lucrurile încep să se mai așeze, te poți simți gata pentru a începe o nouă experiență de descoperire a propriilor limite, de un nou proiect, de o nouă aventură. Poți face pace cu gândurile care ți-au cam dat bătăi de cap, pentru că acum din punct de vedere emoțional și mental ești bine.

 Fecioară
Sectorul muncii este cel care te solicită și acolo va trebui să-ți folosești imaginația pentru a găsi soluții productive. Marele benefic te susține, iar intuiția și semnele care vin în drumul tău te vor ghida în direcția potrivită.

Balanță
Nu lasa ego-ul să-ți conducă astăzi acțiunile, ci mai degrabă bazeaza-te pe inspirație, pe oportunitățile pe care viață ți le aduce în drumul tău. Nimic nu e întâmplător, nu uită asta! Fă-ți un pic de ordine în gânduri și priorități, oferă-ți un pic de liniște să poți vedea totul mai clar.

Scorpion
Micul benefic poate să-ți aducă astăzi o bucurie. Fie că îți achiziționezi un obiect pe care ți l-ai dorit de mult sau plus și simplu primești niște vești bune, ziua se anunță a fi una bună încă de dimineață. Păstrează-ți energia pozitivă.

Săgetător
Casa sănătății te poate îngrijora astăzi un pic, ceea ce te face să iei niște măsuri pe care în trecut le-ai tot evitat. O schimbare de stil de viață, de alimentație și mai mult sport nu ți-ar strică dacă vrei să fii în formă maximă.

Capricorn
Marte te poate face astăzi mai atent la toate detaliile și mai critic cu cei din jur. Important este să încerci să fii diplomat, concis și la obiect dacă vrei să nu-ți strici relațiile cu colegii, dar să ai și rezultatele bune pe care consideri că le meriți.

Vărsător
Simți că ești încă într-un proces de regenerare iar evenimentele care vin în drumul tău astăzi te ajută să vezi exact pe ce și pe cine te poți baza pe viitor. Este foarte bine să-ți faci un plan pe care să-l urmezi cu persuasiune.

 Pești
Gândul îți stă la străinătate și la faptul că trebuie să comunici sau să obții anumite bunuri de la distanță. Persuasiune este mama reușitei, iar colegii de servici pot să-ți vină în ajutor cu multe idei bune. Încearcă să nu fii irascibil, ci mai mult blând și înțelegător.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *