Horoscop

Horoscopul zilei de azi 4 DECEMBRIE – Capricornii nu vor fi în cea mai bună formă!

Taur
Aspectul lui Saturn vă influențează direct, ceea ce înseamnă că pe sectorul carierei lucrurile merg încet și bine. Trebuie doar să aveți un pic mai multă răbdare să -i ajutați și pe cei din jurul vostru care au nevoie de susținere. Aspectele legate de casă, de familie vă pot îngrijora.

Gemeni
Prietenii sau partenerul de cuplu vă poate convinge să fiți mai spirituali sau să credeți în ceva ce până acum nu a reprezentat pentru voi mare lucru. Aveți nevoie de acest impuls, mai ales dacă până acum ați avut o perioadă cu mai multe aspecte și situații care v-au pus în confuzie.

Rac
Marte vă face mai impulsivi atunci când vine vorba de lucruri care țin de imaginea voastră personală si în legătură cu ceea ce vă doriți să arătați lumii. Poate că a venit un moment în care să începeți să preocupați mai mult de sufletul vostru si de ce vă doriți, de cât de ceea ce cred alții.

Leu
Aveți nevoie să ieșiți din banal să vă ocupați cu activități care vă ajută să investigați un subiect important sau să aflați detalii despre anumite teme care vă interesează. Astăzi prin perseverență puteți să scoateți la lumină numite detalii pe care până acum nu vedeati.

Fecioară
Aspectele de astăzi vă determină să vă detașați cumva de problemele voastre și să vă gândiți mai mult la situațiile prin care trec ceilalți. Trebuie însă să învățați totuși să începeți să vă puneți pe voi pe primul loc și să acceptați deciziile pe care ceilalți le iau pentru propria persoană. Partenerul de viață are cumva nevoie de susținerea voastră.

Balanta
Marele benefic Jupiter va duce optimism și speranță pe casa comunicării, ceea ce înseamnă că puteți să întâlniți pe cineva interesant sau puteți să purtați o discuție productivă cu anumiți prieteni. Puteți începe să vedeți opțiuni și oportunități acolo unde în trecut nu existau.

Scorpion
Ego-ul vostru începe să strălucească prin prisma anumitor oportunități pe care astrele vi le dau în acest moment. Soarele vă luminează casa liniștii personale și parcă începe să găsiți un echilibru. Desigur ca deocamdată așteptările voastre pot fi un pic cam mari, dar veți avea grijă pe parcurs de aceste detalii.

 Sagetator
Mercur vă susține să socializați cu cei din jur într-un mod productiv, iar Venus aduce frumosul și persoanele de gen feminin care să vă ajute în planurile voastre. Casa copiilor și a câștigurilor din speculații sunt și ele scoase în evidență în acest moment, ceea ce înseamnă că ați putea să faceți niște achiziții importante.

Capricorn
Casa sănătății este cea care vă poate îngrijora un pic astăzi, dar asta nu înseamnă că este ceva grav neapărat. Preveniti înainte de a trata orice simptom. Încercați să evitați să fiți capricioși și să vă concentrați pe ce contează cu adevărat în acest moment pentru sufletul vostru.

Varsator
Chiar dacă cei din jur se oferă să te ajute să-ți rezolvi anumite probleme, astăzi te poți concentra mai mult pe găsirea echilibrului tău atât financiar cât și moral. Astrele te susțin să treci peste anumite blocaje emoționale si lucruri pe care ți le dorești, dar încă nu ai putut să ți le îndeplinește.

Pesti
Starea în care vă găsiți în acest moment nu este neapărat una ideală, dar nodul nord vă face să vă doriți tot mai multe lucruri, uitând să apreciați la propriu ceea ce ați realizat până la acest moment . Motivația pentru îndeplinirea acestor dorințe vă ține totuși plini de energie.

impact.ro

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *