Horoscop

Horoscopul zilei de azi – Jupiter te binecuvântează cu energie pozitivă

Taur
Astăzi puteți să fiți ceva mai impulsivi decât în mod normal, iar conjuncțiile care se întâmplă în acest moment pe cer nu fac decât să vă încurajeze să căutați noi opțiuni din punct de vedere profesional. Vreți să fiți voi cei care controlează tot ce ține de investiția timpului și a energiei voastre.

Gemeni
Este posibil ca ego-ul vostru să nu se simtă la înălțime așa cum o face de obicei pentru că aspectele actuale tind să-și dorească să vă facă mai spirituali, nu neapărat mai bogați financiar. Din fiecare experiență aveți ceva de învățat, iar acum marele Jupiter vă dă o lecție pe care să o folosiți și în viitor.

Rac
Este posibil ca astăzi să aveți o discuție interesantă cu șeful, cu superiorul sau cu un colaborator care să vă deschidă ochii vizavi de o situație sau de un blocaj în care v-ați aflat până acum. Poate că e momentul să vă gândiți la un nou plan pentru anul viitor folosind informațiile pe care le aveți în acest moment.

Leu
Astăzi este o zi bună pentru a vă ocupa de sectorul comunicării cu colaboratorii, furnizorii sau cu șefii. Sunt anumite lucruri ce țin de perioada următoare care trebuie discutate și cumva trebuie să vă impuneti punctul de vedere fără a arăta că vă implicați emoțional mai mult decât ar trebui în aceste probleme.

Fecioară
Familia ta are nevoie de tine și cumva acolo se duce și atenția și energia ta. Poate te gândești la cum să faci să petreceți mai mult timp împreună, la cum să vă organizați un proiect sau un plan. Nu ti-ar strica câteva zile libere să poți să-ți pui ordine gândurile și să-ți faci planurile.

Balanță
Sectorul comunicării este în acest moment la înălțime pe harta ta, ceea ce înseamnă că poți mai ușor să spui ceea ce îți dorești și de ce ai ai nevoie. Deja până acum ai făcut suficiente compromisuri, iar cei care vor să beneficieze de atenția ta trebuie să știe exact cum funcționezi tu ca om.

Scorpion
Conjuncția actuală poate să vină cu anumite dileme din punct de vedere financiar, iar ceva nu face sens aici pentru că tu știi cine ești și cât valorezi, iar pe de altă parte nu te simți pe deplin mulțumit de rezultatele activității tale. Trebuie să ai un pic mai multă răbdare, pentru că va veni și momentul tău cât de curând.

Săgetător
Soarele este în conjuncție cu Mercur în Scorpion, ceea ce înseamnă că poți lua legătura cu anumite instituții publice pentru a rezolva o problemă sau poate e momentul să te înscrii la un curs care să te ajute în educația și în munca ta. Nu-ți fie frică de noile începuturi, pentru ca ele ne fac mai buni.

Capricorn
Poate că venit momentul să gândiți să explorați noi teritorii, noi oportunități sau pur și simplu vreți să schimbați ceva în sectorul vostru profesional. Astrele va încurajează să nu stați în spate, iar cu puțin noroc și susținere din partea cercului social veți ajunge acolo unde v-ați dorit.

Vărsător
Aspectele de astăzi poți să-ți aducă pasiune și bucurie în viața ta, iar sectorul social poate să-ți îndeplinească anumite dorințe și vise prin oamenii pe care îi ai lângă tine. Marele benefic Jupiter te binecuvântează cu energie pozitivă.

Pești
Sezonul actual al Săgetătorului îți este prielnic pentru că îți aduce în viața ta noi oportunități și experiențe care te ajută să evoluezi și să te maturizezi. Astăzi toate credințele tale pot fi testate cumva de către Univers, iar tu trebuie să te gândești dacă ceea ce faci acum este și ceea ce îți dorești cu adevărat. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *