Actualitate

Horoscopul saptamnii

BERBEC

Nu va fi o saptamana usoara. Invatati sa aveti rabdare si sa pastrati distanta fata de cei care va calca pe nervi. Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor importante pe care le aveti de rezolvat astazi. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune.

TAUR

Va afecteaza mult lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri si va pierdeti increderea in el. Cineva la care v-ati gandit mult timp va poate surprinde cu un nou aspect al personalitatii sale. Va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti.

GEMENI

Folosindu-va reflexele rapide si mintea ascutita ati putea intoarce o situatie negativa intr-una favorabila. Este o perioada excelenta sa cereti si sa primiti ajutorul celorlalti.

RAC

Ar fi bine sa amanati afacerile si intalnirile cu persoane importante. La inceputul saptamanii s-ar putea ca o ruda mai tanara sa va ceara un imprumut. Se pare ca are nevoie de bani pentru cursuri, carti sau altceva legat de studii.

LEU

Sunteti nemultumit de tot ce se petrece si aveti tendinta sa-i criticati pe toti. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic, pentru ca riscati sa fiti considerat arogant. Nu uitati ca prietenii si familia vor doar sa va faca viata mai placuta.

FECIOARa

S-ar putea sa va simtiti fara vlaga la serviciu. Riscati sa primiti reprosuri din partea colegilor si chiar sa apara tensiuni. Va sfatuim sa nu provocati discutii in contradictoriu, daca nu vreti sa va complicati situatia.

BALAN?a

Saptamana aceasta prietenii te vor cauta sa iti ceara sfatul ca de la un adevarat maestru. Pasii mici si cuvintele simple sunt lucrurile de care au nevoie acesti novici. Insa, relatiile cu familia pot avea de suferit, daca ii evitati.

SCORPION

Impacarea cu un membru de familie este ceea ce trebuie sa oferiti pentru a vindeca ranile vechi. Se pare ca nu sunteti multumit de nimic si va enervati din orice. Nu suportati glumele si va aprindeti usor. Incercati sa nu exagerati si sa va pastrati calmul!

SaGETaTOR

S-ar putea ca seful sa va dea o veste care sa va schimbe complet planurile pentru weekend. Starea de confuzie pe care o resimtiti este trecatoare, asa ca nu are rost sa va faceti griji. Va recomandam sa evitati calatoriile lungi.

CAPRICORN

S-ar putea sa aveti divergente cu partenerul de viata, pentru ca nu sunteti de acord cu schimbarile pe care doreste sa le faca in casa. Pentru a evita o cearta, este suficient sa tineti seama si de dorintele celorlalti.

VaRSaTOR

Intampinati dificultati pe plan sentimental si financiar. Pastrati-va calmul si inarmati-va cu rabdare! Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile prietenilor apropiati si ale rudelor.

PESTI

Sunteti agitat din cauza amanarii unei intalniri de afaceri in care v-ati pus mari sperante. Va sfatuim sa va temperati nervozitatea, altfel puteti ajunge in situatii neplacute.

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *