Actualitate

Horoscopul pentru 2010

 

BERBEC

Dragoste si cuplu
Cu Marte in casa adrenalinei, senzualitatea si setea de aventura iti sunt stimulate pana-n iunie 2010, iar focul pasiunii se poate aprinde oricand.
Dupa unele ezitari, in iulie 2010 Saturn se instaleaza in casa cuplului, iar problemele se pun in termeni mai seriosi, de maturitate si responsabilitate. Relatia poate fi confruntata cu propriile-i slabiciuni. In mare, 2010 este un an palpitant, dar cu momente delicate care, in a doua parte a anului, pot deveni chiar dramatice.

Familie si casa

Iunie si iulie 2010 sunt lunile cele mai active in plan domestic. O atentie aparte trebuie acordata copiilor sau aspectelor parentale in perioada ianuarie-iunie 2010.

Cariera si bani

Eclipsa din ianuarie 2010 anunta un an al innoirilor neasteptate, al asumarii de noi raspunderi. Lunile aprilie si mai 2010 nu pun probleme, ba chiar te ajuta sa avansezi vizibil. Din luna iunie pana in septembrie, totul se petrece intr-un ritm naucitor, iar hazardul iti poate aduce realizari spectaculoase sau esecuri rasunatoare.
Prudenta te-ar putea scuti de eventualele incurcaturi financiare.

Sanatate

De supravegheat organismul in perioada aprilie-august 2010, in mod particular in iunie-iulie 2010. Intre iunie si septembrie 2010, mai exista si o predispozitie la accidentari, cu un varf de risc in august. Prudenta, mai ales daca te-ai nascut in martie!
 

TAUR

Dragoste si cuplu
Pana pe 7 iunie 2010 ai parte de situatii neobisnuite, incercari si responsabilizari, radacini si stabilitate. In iunie si iulie 2010 poti sa evadezi, sa te lasi in voia simturilor, sa gusti deliciile aventurii. Pe 8 septembrie 2010, Venus paseste in casa cuplului, unde isi va derula o buna parte din ciclul retrogradarii, pana pe 7 ianuarie 2011. Marte i se alatura curand, asigurandu-ti un septembrie-octombrie 2010 de pasiuni explozive, dar nu lipsite de riscuri. Noiembrie este o luna de tranzitie, iar decembrie 2010 aduce concluzii si clarificari.

Familie si casa

In prima jumatate a anului 2010, casa si familia sunt campul de desfasurare a unor initiative sau actiuni energice, daca nu chiar stresante. Linistea in camin devine un lux. Turbulentele pot fi generate de investitii, constructii sau reparatii, dar nu sunt excluse disensiunile familiale sau necazurile legate de parinti.

Cariera si bani

Anul 2010 vine cu munca multa, sarcini dificile si relatii de lucru mai reci. Cerintele exigente ale lui Saturn iti pun la incercare profesionalismul, disciplina si tenacitatea. Daca o iei metodic si fara a astepta rasplata imediata, satisfactiile ulterioare vor fi pe masura efortului. Financiar, sunt posibile unele surprize, constand in castiguri sau pierderi neasteptate.
 

GEMENI

Dragoste si cuplu
Anul 2010 apare cu promisiunea unei vieti relationale dinamice, bogate in noutati si surprize. Este timpul sa incerci ceva nou, sa adopti o viziune mai proaspata sau mai moderna in cuplu, sa inveti sa respecti independenta celuilalt sau sa lupti pentru cota de libertate care ti se cuvine. Relatii noi si grozav de incitante pot sa apara pe nepusa masa, dar tot ce se leaga in astfel de circumstante are sanse mici sa dureze.

Familie si casa

Problemele legate de camin sau proprietati reapar in atentie in aprilie-iulie 2010, mai ales in iunie-iulie, cand capata o forma acuta si stresanta. Relatiile cu parintii si sanatatea lor necesita atentie.

Cariera si bani

Zona cariera – proiecte este strabatuta in 2010 de un val de energie, initiativa, curaj si nevoie de expansiune. Fii gata de actiune, pastreaza-ti deschise optiunile si asigura-ti variante de rezerva! Financiar, poti avea beneficii importante, dar lucrurile avanseaza greu in primul trimestru si devin riscante in iunie-august 2010.

Sanatate

Sanatatea poate ridica probleme in primele doua luni si jumatate din 2010, la fel si in toamna 2010.
 

RAC

Dragoste si cuplu
Anul 2010 este un an special. Venus iti influenteaza casa iubirii libere si a erotismului, cu impact masiv in septembrie si octombrie 2010, luni cu urias potential pasional. Si decembrie 2010 este o luna de mare intensitate emotionala, dar ai grija, deoarece comporta un risc marit de turbulenta!

Familie si casa

?i se cere un efort suplimentar, dublat de rabdare si seriozitate, indreptat, poate, spre ingrijirea unui parinte cu probleme, construirea sau renovarea unei locuinte, administrarea terenuri sau imobile cu situatie complicata etc.

Cariera si bani

Clocotind de energie si indrazneala, gata sa-si asume riscuri si sa exploreze noi frontiere, conjunctia Jupiter-Uranus iti vizeaza cariera, statutul, renumele. A venit timpul sa faci ceea ce te implineste, sa te aventurezi mai sus, sa purcezi la implinirea visurilor. Financiar, prima parte a anului 2010 este foarte activa, putand aduce castiguri mari, dar si cheltuieli suplimentare sau incurcaturi banesti.

Sanatate

Exista o predispozitie la agitatie, crize neasteptate si accidentari. Ai mare grija de tine, mai ales daca te-ai nascut in iunie!
 

LEU

Dragoste si cuplu
Energia tumultoasa, emotiile vii si stilul competitiv te predispun catre cucerire, aventura si iubiri arzatoare… ori chiar fulgeratoare! Ai dorinte acute, care se cer implinite imediat, fara a tine cont de riscuri. Marte te poate purta pe aripa celei mai fierbinti pasiuni, dar te poate baga si in mari incurcaturi. In lipsa unui obiect de adoratie care sa-ti polarizeze atentia, tinzi sa te comporti agresiv si certaret, ceea ce-ti poate afecta o relatie buna, dar care nu mai este atat de incitanta. Restul anului 2010 va fi mai putin intens si agitat, dar pastreaza interesul pentru noutate si experiment.

Familie si casa

Problemele domestice, proprietatile si clanul se afla printre primele prioritati ale anului 2010. Septembrie si octombrie 2010 se disting prin dinamism si implicarea emotionala.

Cariera si bani

In prima parte a lui 2010, Marte iti stimuleaza initiativa, vointa si eficienta.
In ianuarie si februarie 2010 nu-ti coordonezi, totusi, prea bine actiunile.
In schimb, te desfasori magistral intre 10 martie si 7 iunie 2010, interval optim pentru noi inceputuri si actiuni care cer energie si combativitate.

Sanatate

Exista o predispozitie la raniri prin imprudenta si accidente de transport. Atentie!
 

FECIOARa

Dragoste si cuplu
Pregateste-te sufleteste, fiindca te asteapta un an de pomina! Oferta este bogata, receptivitatea ta sentimentala este. Oricat de mare ti-ar fi timiditatea sau reticenta, vartejul pasiunii te poate lua oricand pe sus, ducandu-te unde n-ai gandi si cu cine n-ai gandi. Daca te afli intr-o relatie constrangatoare, 2010 iti va aduce eliberarea.

Familie si casa

Relatia matrimoniala fie se improspateaza prin noi experiente comune, fie devine critica daca nu exista respect pentru libertatea si aspiratiile celuilalt.

Cariera si bani

Ai oportunitatea de a cunoaste oameni deosebiti, care iti deschid alte perspective. Poti intra in combinatii neasteptate, poti initia contracte si asocieri interesante, inedite si promitatoare. Sansele de izbanda sunt mari, cu conditia sa nu pierzi simtul masurii. Poti castiga mult, dar riscurile sunt proportionale, asa ca mergi pe strategii sigure, fara speculatii si experimente!

Sanatate

Tonusul fizic si psihic este mai bun decat anul trecut, te lupti, insa, cu o doza semnificativa de stres si ai o tendinta catre exces si imprudenta care se poate lasa cu consecinte suparatoare.
 

BALAN?a

Dragoste si cuplu
Astrele anunta pentru primele cinci luni ale anului 2010 un climat entuziast, cu sentimente impetuoase si aspiratii, idealuri sau proiecte comune.
De la sfarsitul lunii mai 2010 pana la sfarsitul lui august 2010, ai de-a face cu o alta provocare: deschiderea catre experiente noi, captivante si nonconformiste, chiar cu asumarea riscurilor aferente. Dar daca nu exista flexibilitate si o viziune comuna, relatia poate sa sufere mari perturbari.

Familie si casa

Din ianuarie 2010 se anunta imbunatatiri si transformari pozitive, care te fac sa te simti mai in siguranta, mai confortabil.

Cariera si bani

2010 este, in mod cert, un an de referinta, nu doar relational, ci si profesional.
Ar trebui sa te astepti la o crestere a responsabilitatilor si a eforturilor, la obstacole in calea realizarii planurilor. Apar colaborari si contracte noi, iar cele perimate se rup. Financiar, ultimul trimestru din 2010 este cel mai activ. Norocul poate aparea oricand, pe negandite.

Sanatate

Anul 2010 poate aduce cele mai ciudate si neasteptate probleme de sanatate. Vestea buna este ca te ajuta sa faci unele modificari binevenite in stilul de viata.

SCORPION

Dragoste si cuplu
Este aproape imposibil sa nu apara la orizont o noua dragoste in 2010. Ceea ce vei trai va fi unic: o experienta intensa si inedita, cu totul altfel decat ce ai trait pana acum.

Familie si casa

In 2010 se pot intampla lucruri neasteptate legate de copii: o sarcina surprinzatoare, un succes sau o sansa a odraslei, care te uimeste. Preocuparea pentru locuinta scade.

Cariera si bani

Dorinta de ascensiune, initiativa, nevoia de a demonstra de ce esti in stare – asta iti insufla Marte. Lupti pentru ceva, concurezi cu cineva, provoci sau raspunzi unor provocari. Exista si un risc de conflict cu sefii sau de lezare a renumelui.
Evolutia financiara este inegala si imprevizibila in 2010, dar un castig nesperat poate aparea oricand.

Sanatate

Sanatatea este un subiect sensibil in 2010, care nu trebuie neglijat. Riscuri marite peste vara, dar si capacitatea de a gasi solutii interesante, originale.
 

SaGETaTOR

Dragoste si cuplu
Martie si prima jumatate a lui aprilie 2010 stau sub semnul unei vieti relationale vesele si vioaie. Socializezi mult, intalnesti ocazii favorabile infiriparii unei idile.
Partea a doua a lui aprilie 2010 si prima decada din luna mai 2010 sunt orientate tot spre dragoste si cuplu, dar aduc dileme, te predispun la neintelegeri, indoieli, frustrari sau blocaje. Recuperezi inzecit in iunie si iulie 2010, in august 2010, treci printr-un punct de maxim, care poate degenera dramatic.

Familie si casa

2010 este un an in care caminul, familia si chestiunile ce tin de proprietati evolueaza dinamic si, in unele privinte, spectaculos si complet neasteptat.
Fii pe faza, fiindca vor aparea ocazii care favorizeaza innoirea si schimbarea!

Cariera si bani

Debordezi de energie intelectuala, care abia asteapta sa fie folosita in scopuri elevate. Colaborarile la distanta, calatoriile de afaceri sau studii, contactul cu alte culturi si civilizatii te pasioneaza, te tin in priza.
Financiar, lucrurile merg bine, dar in vara lui 2010 nu risca, fiindca poti pierde!

Sanatate

Ca tonus fizic general, te prezinti bine in 2010, ba chiar ai un exces de energie.
Atentie in ultimul trimestru, mai ales in septembrie 2010! Suplimentele cu magneziu si calciu iti sunt de folos.

CAPRICORN

Dragoste si cuplu
Asteptarile foarte inalte sunt greu de satisfacut, n-ar fi rau sa te rezumi la o viziune mai realista si mai flexibila asupra cuplului. Eclipsa de soare din iulie 2010 promite sa aduca solutii si clarificari, eventual un epilog corect intr-o problema care vizeaza cuplul sau, poate, o realizare personala pentru perechea ta.

Familie si casa

In vara 2010 este posibil sa apara o innoire sau o schimbare in camin sau familie.
Fratii sau vecinii au un impact mai accentuat asupra vietii tale in restul anului.
Unul dintre parinti ar putea trece printr-o perioada mai grea.

Cariera si bani

Ca sa obtii o situatie durabila, ai nevoie de profesionalism si tenacitate. Daca te-ai straduit in ultimii ani, acum poti culege roadele si sunt sanse sa ajungi in varf. Responsabilitatile cresc, anul 2010 va fi dificil si impovarator, dar productiv, atata timp cat muncesti din greu si cu rabdare.
Financiar, te agiti mult in prima parte a anului 2010, cand exista un interes acut pentru afaceri si investitii, dar si un mare risc de incurcaturi banesti, pierderi sau cheltuieli nedorite.

Sanatate

Atata timp cat traiesti conform nevoilor tale autentice, fara a incerca sa fortezi lucrurile pentru a face impresie, si atata timp cat iti privesti obligatiile ca pe ceva natural, nu vor fi probleme in 2010.

VaRSaTOR

Dragoste si cuplu
In 210 te poti antrena intr-o legatura fierbinte, care sa te tina intr-o permanenta stare de surescitare. O initiativa comuna sau lupta cuplului pentru un tel poate fi alta manifestare. A doua jumatatea a lui iunie, iulie si prima decada din august 2010 sunt favorabile cuplului, intalnirii unei persoane interesante si infiriparii unei noi legaturi.

Familie si casa

Are loc o reliefare a relatiilor cu fratii sau cu vecinii si tendinta de a neglija oarecum familia si casa, in favoarea intereselor profesionale.

Cariera si bani

Primele cinci luni ale anului 2010 incurajeaza aparitia unor noi contracte sau a unor actiuni de echipa. Dar este la fel de posibil sa trebuiasca sa faci fata unei concurente acerbe, rivalitatilor sau litigiilor. Vestea buna este ca in 2010 constrangerile financiare care te-au deranjat in ultimii doi ani se dilueaza.

Sanatate

Ai vigoare, rezistenta fizica este buna si este foarte putin probabil sa te sacaie cine stie ce boli in 2010. Atentie, insa, in prima parte a anului, creste expunerea la accidentari, la raniri din viteza sau imprudenta.
 

PESTI

Dragoste si cuplu
Fii gata pentru aventura in 2010, toate posibilitatile iti sunt deschise. Energia creste, radiezi, fascinezi si electrizezi, atragi cele mai neobisnuite, indraznete si palpitante situatii. In 2010 vei putea constata pe propria-ti piele adevarul zicalei „n-aduce anul ce-aduce ceasul”, fiindca sansa amoroasa iti va rasari in cale cand si cum nu te-astepti.

Familie si casa

Nu este exclus sa te muti sau sa renovezi sau, daca traiesti inca in casa parinteasca, sa-ti iei zborul si sa te instalezi pe cont propriu.

Cariera si bani

Primele cinci luni ale anului 2010 sunt de-a dreptul navalnice. In vara 2010, tumultul energetic se muta in zona banilor. Pot aparea mari castiguri, dar si momente de criza, asa ca pastreaza-ti rezerve! Poti fi sigur ca in 2010 se vor produce schimbari mari. Fa in asa fel incat sa fie in favoarea ta!

Sanatate

In prima parte a anului 2010 energiile tind sa o ia razna si sa se consume in excese.
Incearca sa nu intinzi prea mult coarda si sa nu faci experimente prea dure sau originale pe organismul tau. Nu ocoli medicul!
 

 

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *