Horoscop

Horoscopul iubirii. Cei mai infideli nativi ai zodiacului

Berbec
Berbecul este o fire foarte directă și spune lucrurilor pe nume chiar și atunci când e vorba de infidelitate. De asemenea, acest nativ îți va aduce argumente și s-ar putea să auzi lucruri dureroase, cum ar fi că a găsit pe altcineva mai bun ca tine.

Taur
Taurul este considerat cel mai loial semn zodiacal. Totuși, dacă ajunge să te înșele, înseamnă că s-a îndrăgostit de altcineva și va pleca pentru totdeauna din viața ta.

Gemeni
Nativul din Gemeni te va înșela la orice pas, ba chiar și în cercul de prieteni. Este o zodie care se plictisește repede și are tendința de a căuta mai mult decât ceea ce îi oferă partenerul.

 Rac
Racul este loial și iubește stabilitatea. Dacă a găsit partenerul potrivit, atunci nu îi mai dă drumul niciodată și nu va mai avea ochi pentru altcineva. Dacă un rac este infidel, atunci nu ești ceea ce caută și cel mai bine este să te retragi din relație.

Leu
Leului îi place să aibă parte de multă atenție și nu te va înșela dacă i-o oferi. De asemenea, nu îi plac schimbările și nici reproșurile. Totuși, dacă vor călca strâmb înseamnă că nu merge ceva în relația voastră și vor argumenta spunând că atracția a fost prea mare.

Fecioară
Fecioara va înșela dacă partenerul nu se ridică la înălțimea așteptărilor perfecționiste și este greu să o prinzi vreodată. Este o fire secretoasă și știe cum să ascundă lucrurile. Cu toate acestea, fecioara nu-și va părăsi niciodată partenerul, ci se va mulțumi doar cu câteva aventuri.

Balanță
Balanța consideră ca nu are sens să-și înșele partenerul, mai ales după ce a făcut atâtea sacrificii pentru el/ea. Dacă un astfel de nativ ajunge să înșele, cu siguranță e vorba despre o implicare emoțională.

Scorpion
Scorpionii nu mai înșeală, atunci când au ajuns să-și întemeieze o familie. Dacă acești nativi sunt infideli, atunci nu au găsit încă persoana potrivită.

 Săgetător
Săgetătorul adoră să înșele și nu au niciun fel de regret. De asemenea, acești nativi se vor da singuri de gol la un moment dat, deoarece au prostul obicei de a se lăuda.

Capricorn
Pentru Capricorn este ceva normal să înșele și nici măcar nu suportă să dea explicații pentru asta. Acest nativ se bucură de fiecare moment și nu ratează nicio șansă de a ieși din monotonia sau plictiseala care intervin la un moment dat în orice relație amoroasă.

Vărsător
Vărsătorul te cucerește și apoi profită de emoțiile tale. Este infidel din plictiseală, dar apoi observă că nu a găsit nimic special la cuceririle sale.

 Pești
Peştii sunt foarte inventivi atunci când vine vorba de infidelitate. Dacă vor să aibă o aventură, atunci fac un plan și sunt atenți la orice detaliu. 

stiridinlume.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *