Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 FEBRUARIE 2020. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA BERBEC

Tranzitul lui Venus prin Berbec va dura până pe data de 5 martie, perioadă în care vom simți să ne manifestăm mai puternic sentimentele, în sensul că vom simți să ne impunem în dragoste, vom cere mai multă atenție partenerului și dori să fim pe primul loc în viața sa. Riscul lui Venus în Berbec este să devenim impulsivi, agresivi cu partenerul și să dăm naștere la conflicte fără să fie nevoie de ele. Însă, Venus în Berbec vorbește despre iubirea pasională, despre aventuri intense, este o uniune între dragoste (Venus) și sex (Marte).

Pe de altă parte, cu Venus în Berbec devenim mai cuceritori, mai seducători și ne putem îndrăgosti mai repede, de altfel, dragostea la prima vedere pe un astfel de tranzit are cele mai mari șanse să apară. Dar și aici există un risc, să ne înflăcărăm, să ne îndrăgostim ușor și să ne treacă la fel de repede.

Totodată, în timpul tranzitului lui Venus prin Berbec devenim foarte preocupați de felul în care arătăm și ne dorim să facem schimbări de look, de garderobă, chiar și de stil de viață pentru că, brusc, ne pasă mai mult ca niciodată de felul în care arătăm. Cum Venus guvernează și banii, în timpul tranzitului prin Berbec ne poate face mai cheltuitori, mai ales pe zona de lux și trebuie să dăm dovadă de stăpânire de sine.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Cei născuți în zodia Berbec au parte de acest tranzit întocmai prin semnul lor și întreaga perioadă nativii se vor bucura de o stare fizică și psihică bună, vor fi curajoși în dragoste și nu numai, vor fi dornici de iubire, dar există și riscul de a fi impulsivi și imprudenți. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce multă pasiune în cuplu, iar celor singuri le poate crește șansele de a se îndrăgosti, o calitate care, de altfel, va fi valabilă pe toată durata tranzitului.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Venus este planeta guvernatoare a celor născuți în zodia Taur, iar acest tranzit le este foarte benefic nativilor care doresc să se vindece după o suferință amoroasă, după o despărțire. De asemenea, este o perioadă bună pentru a vindeca traume din trecut, pentru a dizolva frici și pentru a cicatriza răni vechi. De asemenea, starea psihică și, implicit, fizică se va ameliora. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce ocazia de a se reîntâlni cu un fost partener, iar acest aspect se va desfășura pe întreaga perioadă a tranzitului lui Venus prin Berbec.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia în timpul acestui tranzit să-și îmbunătățească relațiile de prietenie, dar și relația cu persoana iubită. Nativii vor socializa cu multă poftă și vor lega cu mai multă ușurință noi relații, se vor integra în noi cercuri sociale, își vor face noi anturaje. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce determinarea pentru a face planuri de viitor și a pune la cale proiecte îndrăznețe.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Cei născuți în zodia Rac se vor preocupa într-un mod aparte de imaginea lor, atât personală, cât și profesională. Nativii vor dori să iasă mai mult în evidență și își vor consolida poziția socială, vor fi dornici de a brava în carieră și de a obține o funcție mai bună. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate stimula dorina de a-și atinge țeluri și obiective de viitor mult mai îndrăznețe.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020

Venus le va insufla celor născuți în zodia Leu dorința de progres profesional, dorința de cunoaștere a unor domenii noi cu ajutorul cărora să-și pună și mai mult în valoare creativitate. Posibil ca unii nativi să întâlnească potențiali parteneri într-o călătorie sau să se îndrăgostească de o persoană străină, de altă cultură și religie. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a trăi momente demne să le schimbe niște principii și mentalități.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea șansa de a-și îmbunătăți situația financiară cu ajutorul unor terțe persoane, fie din moșteniri, fie în urma unor partaje sau în urma aprobării unui credit. O serie de beneficii și avantaje materiale pot veni în această perioadă către nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să fie atenți la cheltuieli, atât acum, cât și pe durata tranzitului. De asemenea, pasiunea în cuplu se va reaprinde, iar nativii singuri se vor lăsa duși de val în aventuri cu tentă sexuală.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Cei născuți în zodia Balanță au parte de tranzitul lui Venus, întocmai guvernatoarea lor, prin sectorul relațiilor și al căsătoriei, al parteneriatelor de lungă durată. Nativii singuri vor avea ocazia să cunoască pe cineva cu care să înceapă o poveste de iubire, iar cei care sunt deja parte a unui cuplu vor reuși să-și îmbunătățească relația și chiar să o consolideze prin înțelegere reciprocă și prin dialoguri lămuritoare. Totuși, horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere ca pe întreaga durată a tranzitului să evite conflictele și să caute armonia în cuplu. În zona profesională, acest tranzit le va aduce putere de convingere și ocazia de a stabili noi colaborări și asocieri profitabile.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Cu Venus în tranzit prin sectorul muncii și al sănătății, cei născuți în zodia Scorpion vor fi avantajați din mai multe direcții. Astfel, nativii își vor îmbunătăți relația cu colegii de muncă, vor reuși să-și eficientizeze activitatea profesională și vor reuși să-și revină după o perioadă în care sănătatea nu le-a fost tocmai un punct forte. Starea fizică se va îmbunătăți simțitor și acesta spect se va răsfrânge în felul în care interacționează cu cei din jur. Pot deveni cuceritori și pot seduce cu mai multă ușurință, iar ținta ar putea fi chiar un coleg de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce multă încredere în sine și sex-appeal.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Cei născuți în zodia Săgetător activează odată cu acest tranzit întocmai sectorul sentimental. Nativii vor fi seducători și dornici de a intra în noi relații, de a trăi iubirea pasional, aspect care le poate aduce inclusiv aventuri amoroase. Pot cunoaște noi persoane în călătorii și pot trăi experiențe memorabile cu acestea. Comunicarea cu copiii se poate îmbunătăți, iar acei nativi care au relații de lungă durată își pot dori să devină părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate stimula pofta de distracție, de aventură, de sport și activități care să presupună adrenalină.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de acest tranzit prin sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot reuși o îmbunătățire a relației cu părinții, o apropiere de persoanele care reprezintă o autoritate în viața lor. Pentru că vorbim de Venus, o serie de Capricorni vor fi tentați să-și redecoreze casa, să o reamenajeze sau renoveze. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce unora o idealizare impulsivă și de moment a ideii de cămin, de acasă și pot cheltui bani pentru a-și pune planurile în aplicare.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 februarie 2020
Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de tranzitul lui Venus prin sectorul comunicării, aspect care poate aduce informații prețioase pentru nativi în această perioadă, informații utile care să-i ajute să se pună în mișcare într-o direcție de viață. Relația cu frații, vecinii, rudele se poate îmbunătăți acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător favorizează deplasările pe distanțe scurte, plimbările și dialogurile legate de călătorii, de vacanțe.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *