Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 8 AUGUST 2019. SCORPIONII PRIMESC LAUDE

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Berbec pot primi vești din străinătate, fie de la cunoștințe, care îi invită într-o vacanță, fie de la instituții, unde au aplicat pentru studii sau pentru un loc de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec, la modul general, poate aduce informații legate de un loc de muncă unde și-au depus candidatura. Zi încărcată de energie și entuziasm.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Nativii din zodia Taur pot avea parte de acțiune în sfera juridică, cel mai probabil în legătură cu un proces în care sunt implicate și rudele. Alți nativi se vor lupta pentru drepturile financiare care le revin dintr-o moștenire chiar cu părinții. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce conflicte majore care să pornească de la bani sau bunuri de patrimoniu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Gemeni se vor lupta cu multă îndârjire pentru ca o situație să fie în favoarea lor sau ca cineva să le dea dreptate. Nativii pot fi combatanți inclusiv cu partenerul de cuplu și s-ar putea să strice relația sau să o pună pe pauză. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evide criticile nefondate la adresa celor din jur.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Rac au ocazia să rezolve o problemă financiară, să găsească soluția potrivită, să închidă un credit sau să achite o datorie. Dacă problema va fi legată de locul de muncă, nu este exclus să se aleagă cu o majorare de salariu sau cu o primă consistentă. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să fie atenți la sănătate, mai ales dacă se confruntă cu probleme hepatice sau gastrointestinale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Este o zi favorabilă nativilor Leu care vor ieși în față, se vor expune în cea mai bună variantă a lor, vor fi energici, entuziaști și puși pe glume. Aceștia vor fi determinați să iasă primii într-o competiție, să câștige un concurs, să ia un premiu. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi susține puternic și le crează un context perfect pentru a ieși învingători.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să evite efortul fizic, mai ales dacă au probleme cardiovasculare. Este o zi favorabilă pentru activități casnice lejere, pentru dialoguri cu familia și pentru mici surprize domestice. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate oferi contextul prielnic pentru a rezolva o problemă legate de niște acte (notariale).

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Nativii din zodia Balanță se concentrează pe învățarea unei limbi străine, pe studierea unui domeniu nou care-i pasionează. Se întrevăd scurte vizite la rude pentru a reglementa, a lămuri o situație, sau deplasări în interes de serviciu. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le susține capacitatea de concentrare și memorare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți în zodia Scorpion sunt tentați să cheltuie mai mult decât trebuie și astfel să facă o gaură în buget. Atenție la discuțiile tensionate și acide cu persoana iubită, mai ales dacă banii sunt la comun. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a se afirma la locul de muncă, de a primi laude, de a câștiga un statut, de a fi propuși pentru o funcție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Este o zi foarte bună pentru nativii Săgetători care pot ieși la rampă și se pot face remarcați printr-un discurs, printr-o idee, printr-o atitudine într-un context. Vor da dovadă de energie și simț practic. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să se concentreze pe tot ceea ce au de rezolvat. Au șanse mari să finalizeze proiecte importante care păreau inabordabile.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Cei născuți zodia Capricorn pot avea parte astăzi de niște șanse neașteptate în domeniul financiar sau profesional. Fie li se oferă o funcție, fie primesc o sumă de bani neașteptată, poate ca primă, ca bonus la salariu sau li se oferă un proiect care le va aduce șansa de a se afirma pe acel segment. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să acorde mai multă atenție sănătății, mai ales alimentației și odihnei.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Nativii din zodia Vărsător se vor bucura de sprijinul, ajutorul, susținerea morală (poate chiar și financiară) a unui prieten într-o situație urgentă sau într-o situație în care nativii nu găsesc o rezolvare rapidă. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce ocazia unei asocieri fructuoase cu o persoană apropiată.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 august 2019
Este un moment decisiv pentru cariera celor născuți în zodia Pești. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la contextele care se derulează în jurul lor deoarece șansele unei promovări sunt foarte mari. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să intervină, să se implice în situațiile care se ivesc, cu alte cuvinte, să se pună în evidență fără teamă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *