Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 27 NOIEMBRIE 2019. VENUS INTRĂ ÎN ZODIA CAPRICORN

Pe de altă parte, Venus în Capricorn aduce multă maturitate, răbdare, înțelepciune și responsabilitate în relațiile cu cei din jur, mai ales în relațiile sentimentale. Vom deveni mult mai serioși, mai rigizi și mai rezervați în exprimarea sentimentelor, ne vom controla manifestările emoționale mult mai bine și chiar am putea spune că vom deveni mai tradiționaliști în abordarea iubirii.

Venus în Capricorn aduce relații de lungă durată, solide, susține fidelitatea și preferă să aibă răbdare și nicidecum să se arunce cu ochii închiși într-o poveste de iubire sau să se îndrăgostească la prima vedere. Romantismul și manifestările afective vor fi inhibate acum și nu ar trebui să ne necăjim dacă atitudinea partenerului de viață devine mai rece și mai indiferentă. Venus va traversa zodia Capricorn până pe 20 decembrie 2019.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de tranzitul benefic al lui Venus prin sectorul carierei, iar nativii se pot aștepta la o avansare profesională, la o îmbunătățire a imaginii profesionale, dar și la o armonizare a relației cu colegii de muncă, cu superiorii și partenerii, colaboratorii. Perioadă foarte bună pentru afirmare și recunoașterea meritelor. Venus le guvernează și sectorul parteneriatelor, iar acest tranzit le poate aduce celor singuri o nouă poveste de iubire cu un coleg sau cu o persoană cunoscută prin intermediul locului de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce oportunitatea de a semna un nou contract, parteneriat profesional avantajos.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Venus le este guvernatoare, iar tranzitul său prin sectorul călătoriilor, al străinătății și al studiilor înalte le poate aduce nativilor un partener întâlnit într-un astfel de context. Totodată, cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să-și lărgească orizonturile prin studiu, călătorii, dar și prin schimbarea principiilor de viață. Pot fi atrași de noi domenii de cunoaștere care să le aducă ascensiune profesională ulterior. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a relua o legătură cu o persoană aflată în străinătate sau care este de altă cultură, religie.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de tranzitul lui Venus în sectorul financiar al banilor deținuți împreună cu alții, banii altora. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească situația financiară prin intermediul unor avantaje materiale primite de la sau prin intermediul partenerului de viață sau partenerilor de afaceri. Perioadă bună pentru a obține un credit, pentru a intra în posesia unei moșteniri sau a unui bun obținut în urma unui partaj. Sectorul intimității va fi activat și nu este exclus ca o aventură sexuală să se transforme în relație serioasă și stabilă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să reaprindă pasiunea în cuplu.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Venus în tranzit prin Capricorn va activa sectorul parteneriatelor, al relațiilor și al căsniciei. Cei născuți în zodia Rac vor avea marea oportunitate de a-și consolida, de a-și armoniza și de a-și îmbunătăți considerabil relația cu partenerul de viață. De asemenea, beneficiile ingresului se vor resimți și în sectorul profesional și de afaceri, iar nativii Rac vor reuși să pună punct neînțelegerilor din zona profesională și să-și consolideze colaborările și proiectele. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poatea duce ocazia de a semna un nou contract profitabil.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Odată cu tranzitul lui Venus prin Capricorn, cei născuți în zodia Leu vor activa sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea șansa de a-și îmbunătăți relația cu colegii de muncă, cu șefii și superiorii ierarhic și vor reuși să-și îndeplinească sarcinile cu mai multă responsabilitate, astfel încât să fie mai bine văzuți în mediul profesional. În această perioadă pot lua naștere noi aspirații, pot stabili noi idealuri, noi obiective legate de cariera lor, mai ales că Venus le guvernează acest sector. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia să afle un remediu eficient pentru o afecțiune cu care se confruntă. Aspectul va continua până în decembrie, timp în care tratamentele vor funcționa impecabil.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară activează, odată cu ingresul lui Venus în Capricorn, sectorul iubirii și al relației cu copiii, dar și al activităților creative. Nativii vor reuși să-și îmbunătățească și să-și consolideze puternic relația cu persoana iubită și nu este exclus ca cei singuri să cunoască un posibil viitor partener într-o călătorie sau prin intermediul unei activități comune, unei petreceri, sau unei activități distractive, culturale. Unele Fecioare se decid să devină părinți, în timp ce altele își armonizează relația cu copiii. Cum Venus le este guvernatoare a banilor, nu este exclus ca nativii să transforme o pasiune, un hobby într-o sursă de venit. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a se afirma într-un mediu artistic sau printr-un talent creativ.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de tranzitul lui Venus în zona familiei, a patrimoniului și a locuinței. Șansele de a-și îmbunătăți, armoniza și consolida relația cu membrii familiei, în special cu părinții sau cu persoanele mai în vârstă, sunt foarte mari acum. Moment bun pentru a așterna pacea în cămin, dar și pentru activități gospodărești care vizează o renovare, reamenajare a casei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține puternic tranzacțiile imobiliare.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion vor fi susținuți de Venus pentru a-și continua studiile sau pentru a se înscrie la cursuri de dezvoltare profesională. Nativii vor fi puternic susținuți în dialog, în procesul de comunicare și învățare, și vor reuși să treacă cu bine examenele și interviurile pe care le au de susținut în această perioadă, mai ales dacă vizează o ascensiune profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia de a se împăca cu o rudă, cu un frate, cu un vecin, coleg de muncă cu care au fost în conflict până acum.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Venus va tranzita sectorul financiar al banilor munciți, iar cei născuți în zodia Săgetător vor avea șanse foarte mari de a-și îmbunătăți veniturile în această perioadă. Pentru unii nativi poate fi vorba de o mărire de salariu, de o primă, de un comision, în timp ce pentru alții poate fi vorba de obținerea unui venit dintr-un job extra, o colaborare, asociere avantajoasă, mai ales că Venus le guvernează sectorul muncii. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu refuze niciun contract care vine spre ei, mai ales că Soarele și Jupiter, Marele Benefic și guvernatorul lor, se află (încă) în Săgetător și-i favorizează.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Capricorn acest tranzit este deosebit de important și benefic. Nativii vor avea parte de o perioadă energică, veselă, vor fi bine dispuși și dornici de flirt. Este un moment propice pentru a-și pune în evidență calitățile, pentru a face o schimbare de look și pentru a cuceri, pentru a începe o nouă relație sau pentru a-și consolida relația actuală, cu atât mai mult cu cât planeta iubirii, Venus, le guvernează sectorul iubirii. Unii Capricorni se vor gândi să devină părinți acum. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn favorizează aventurile sentimentale și distracțiile.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de acest tranzit în sectorul subconștientului, pe o casă a introspecției, a trecutului. Va urma o perioadă de reechilibrare emoțională, iar nativii vor avea ocazia să își vindece durerile sentimentale și traumele psihice, obsesiile și temerile, vor avea ocazia să își dizolve amintirile neplăcute și emoțiile negative care le-au amprentat sufletul și mintea până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate scoate în cale un fost partener, însă este de preferat să clarifice trecutul și să treacă mai departe.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 27 noiembrie 2019
Tranzitul lui Venus prin Capricorn le va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia ocazia să-și îmbunătățească relația cu persoanele din anturaj. Nativii se vor împăca cu un prieten în urma unui dialog lămuritor, însă nu este exclus ca o relație de prietenie să se transforme într-o poveste de iubire sau să cunoască un posibil viitor partener de cuplu prin intermediul cuiva din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia să pună la cale planuri și proiecte pe termen lung cu impact benefic asupra carierei.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *