Horoscop

Horoscop 7 iulie 2016

 Berbec

Nu te cramponă de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai şi analizezi orice detaliu, cu atât consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism. Eşti pe drumul cel bun spre reuşită finală, dar nu-ţi pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe ţine: merge excelent! 

Taur

Nu-i picta pe cei din faţă ta în alte culori decât merită, pentru că a privi realist relaţiile în care eşti implicat te ajută să le dezvolţi pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din faţă ta, că atare cunoaşte-l mai bine înainte de a-l caracteriza şi eticheta. Azi ai putea fi tentat să-l priveşti prin nişte ochelari care îi schimbă acestuia culoarea, deci da jos ochelarii şi vezi cu ochii tăi, aşa cum e el cu adevărat. Nimeni nu e perfect, tot aşa cum nimeni nu e demn de critică pe nedrept, deci fii just în aprecieri. 

Gemeni

Priveşte la cei mici cât de sincer oferă ceea ce au ei de oferit. Nu aşteaptă nimic în schimb, şi ar fi bine să te comporţi şi tu că şi ei, cu aceeaşi deschidere, cu aceeaşi inocenţa, cu aceeaşi bucurie de a dărui. Nu oferi nimic sperând recunoştinţă sau cine ştie ce recompense, cândva, pentru că gestul tău de generozitate nu merită cântărit în acest mod: ce obţin sau ce-mi dai dacă-ţi dau? Nu e o investiţie aici, e o oferta altruistă, care nu cere absolut nimic înapoi. Ţi-ar ajunge doar zâmbetul celui care primeşte gestul tău, liniştea de pe chipul lui, eventual şi problema să rezolvată, deci dedică-te cu inima deschisă. Da, gratis, pro bono! 

Rac 

Bucură-te şi de cele mai mărunte lucruri frumoase care îţi ies azi în cale. Nu aştepta evenimente ieşite din comun, spectaculoase, strălucitoare, pentru că bucuria poate veni şi din mărunţişuri. Comportă-te că un copil care descoperă în jurul lui atât de multe lucruri minore, dar atât de frumoase care îl fac să se simtă bine. Joacă-te cu un dram de inocenţa, nu pune la suflet nimic ci descoperă ceea ce, că om mare, nu ai timp să observi: o pisicuţă la geam, o floare apărută pe un strat, un nor de formă ciudată pe cer. Ai să vezi că astfel de atitudine, uşor infantilă, dar relaxată, te bine dispune imediat!

Leu

Cândva ai emis judecaţi foarte aspre la adresa cuiva şi tot duci după ţine resentimentele. Azi ceva îţi spune că te-ai pripit, că ai judecat greşit nişte cuvinte fără să analizezi unde era adevărul. Azi ai putea descoperi unele indicii care îţi atrag atenţia că ai greşit în felul cum ai reacţionat şi vezi că adevărul era undeva la mijloc. Recunoaşte că ai judecat pripit şi întinde o mâna spre reconciliere faţă de cel pe care l-ai acuzat mai apoi pe nedrept. Şi el abia aşteaptă să iasă adevărul la lumina şi să reluaţi relaţia pe un teren paşnic şi armonios. Lasă garda jos şi renunţă la orgoliu, pentru a vedea clar adevărul. 

Fecioara

Iubirea cere corectitudine, deci azi vei discuta cu persoană iubita despre acele valori esenţiale pentru că relaţia voastră să evolueze pe un teren bun. E vorba aici de moralitate, de fidelitate, de cinste, de adevăr, deci, dacă te simţi cu muscă pe căciulă pe undeva, fă tot posibilul să repari repede eroarea şi mai apoi să-i demonstrezi şi celui drag că eşti ireproşabil. Şi tu aştepţi de la el aceleaşi gesturi de angajament deplin, pentru că, dacă există deja urme fragile de îndoială şi falsitate între voi, e semn că relaţia voastră a alunecat într-o zona periculoasă şi trebuie să restabiliţi ordinea!

Balanţă

Când priveşti spre etapele următoare ale planurilor la care îţi aduci contribuţia, te cuprinde entuziasmul şi nerăbdarea. Probabil se prefigurează deja rezultatele pe care le-ai visat, încât simţi că nu mai poţi aştepta până acolo. Nu te grăbi totuşi, fiecare pas are rolul sau în construcţia finală, şi dacă ai încerca să sări peste unele etape care ţi se par neimportante, ai putea scapă din vedere momente esenţiale. Încet, pas cu pas, totul înaintează spre ţelul cel mare, dar parcă nu mai ai răbdare: ai vrea rezultate mai rapide. 

Scorpion

Iubirea e planul celor mai frumoase discuţii, declaraţii, vorbe dulci. Eşti mult mai romantic şi tandru şi reuşeşti să exprimi în cuvinte ceea ce simţi, astfel încât să alungi orice urmă de îndoială din sufletul partenerului. Şi tu primeşti, la rândul tău, cele mai calde gesturi de afecţiune şi, într-o atmosfera atât de sensibilă, nu poţi avea parte decât de clipe perfecte în doi. Fii pregătit să faci o declaraţie de amor, dar nu uită să răspunzi la fel la gesturile tandre ce vin de la jumătatea ta, pentru că şi răspunsul e foarte important. 

Săgetător

Nimereşti la mijloc în conflictul dintre două generaţii, dar nu ţii partea nici uneia dintre ele, indiferent de tabăra din care ai putea face parte. Nu ţii nici cu cei tineri, nici cu cei mai bătrâni, ci încerci să îi pui la masă tratativelor cu calm şi toleranţă, pentru a ajunge la un consens. Joci rol de negociator, pentru că reuşeşti să rămâi imparţial şi să îi obligi cumva să discute faţă în faţă, fără ostilitate şi fără condescendenţă. Nimeni nu e cu nimic mai presus, ci sigur există o cale de mijloc: nici că unul, nici că altul. 

Capricorn

Adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi comportă-te că atunci. Eliberează-te de griji, de frici, de stresul vârstei actuale. Simte-te bine, liber să faci ce vrei, redescoperă copilul din ţine. Îţi dedici timpul lucrurilor frumoase, jucăuşe şi simple ale vieţii alături de cei mici care sunt încântaţi de atenţia pe care le-o acorzi. În fond, în adâncul sufletului, ai rămas şi tu că şi ei, un copil dornic de distracţie şi joacă, deci lasă la o parte problemele specifice adulţilor. Chiar dacă ai în agenda mai multe treburi de om mare, tratează-le cu un soi de lejeritate şi divertisment, că şi cum ar fi floare la ureche şi ai să vezi ce repede le duci la îndeplinire. 

Vărsător

Formezi o pereche bine închegată cu o persoană care te completează excelent. Fiecare vine în acest tandem cu alte resurse, cu atu-urile sale forţe, iar tu eşti sursă principala de imaginaţie, de creativitate şi de sensibilitate. Celălalt este un izvor de energie şi, dacă va uniţi forţele într-un sens comun, se va naşte un proiect de succes. Că e o prietenie de durata, că e o poveste pasionantă de iubire sau o colaborare rentabilă pentru amândoi, ai impresia că ai găsit persoană cu care te înţelegi cel mai bine. 

Peşti

Se iveşte o şansă nouă la orizont şi te atrage din ce în ce mai tare! Eşti conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vrei să începi, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treaba, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te aşteaptă numai rezultate excelente. E o idee bruscă ce-ţi vine dintr-o inspiraţie genială şi te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald şi începi să construieşti ceea ce se naşte acum în mintea ta. Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii care poate au trecut şi ei prin provocări similare şi nu te opri din elan. Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *