Actualitate

Horoscop 5 decembrie 2018. Decizie importantă în dragoste şi un cadou neaşteptat

În dragoste unii nativi vor fi plăcut surpinşi, iar alţii vor primi veşti nu foarte îmbucurătoare.

Horoscop 5 decembrie 2018 Berbec
Berbecii în această zi trebuie să faacă anumite compromisuri. Problemele legate de afaceri pot exista şi vă pot provoca anumite nelinişti, dar cu mult tact, cu perseverenţă şi înţelegere, veţi trece şi peste această situaţie. Cântăriţi fiecare cuvânt pe care îl rostiţi şi aveţi grijă să nu jigniţi pe nimeni. Este o zi destul de bună, dar felul în care vor decurge lucrurile depinde în mare parte de voi.

Horoscop 5 decembrie 2018 Taur
Taurilor li se recomandă să fie mai atenţi în ceea ce priveşte graderoba. S-ar putea să fiţi nevoiţi să participaţi la diferite evenimente extenuante, motiv pentru care nu e indicat să…faceţi parada modei. Îmbrăcaţi-vă comod, fără elemente extravagante şi nu purtaţi încălţăminte care vă va obliga să vă descălţaţi din cauza bătăturilor. Spre seară veţi putea purta absolut ce vă doriţi, dar în timpul zilei încercaţi să vă „asortaţi” cu evenimentul la care veţi participa.

Horoscop 5 decembrie 2018 Gemeni
Gemenii îşi vor folosi în cea mai mare parte a zilei abilităţile de comunicare. Probabil veţi fi implicaţi în multe discuţii, cu persoane de diferite vârste, unde va trebui să dezbateţi diferite teme, motiv pentru care va trebui să vă orientaţi şi să vă reorientaţi de fiecare dată limbajul, în funcţie de cunoştinţele şi mai ales vârsta persoanei cu care veţi vorbi. Până la urmă, nu vă veţi face înţeleşi în faţa unui copil dacă veţi implica multe cifre, grafice şi exemple din sfera afacerilor…

Horoscop 5 decembrie 2018 Rac
Pentru Raci, ziua de miercuri, 5 decembrie, ar trebui să fie plină de evenimente. Apar excursii şi întâlniri în timpul cărora îţi vei etala harul oratoric. Seara promite să fie mult mai liniștită. Astăzi, există şansa să găseşti un lucru pierdut – un document sau o fotografie. Nu este recomandat laşi loc în viaţa ta magiei şi ocultismului, deoarece acestea vor face lucrurile mai confuze decât sunt în realitate.

Horoscop 5 decembrie 2018 Leu
Astăzi, Leii sunt foarte mulțumiți de ei înșiși și de ingeniozitatea lor. Sclipirea de geniu te va ajuta să rezolvi cu succes o problemă care depinde de viitor şi de cariera profesională. Continuă să demonstrezi cel mai înalt profesionalism și dorința de a lucra din greu. În sfera personală, pot apărea divergenţe minore cu prietenii sau rudele.

Horoscop 5 decembrie 2018 Fecioară
Fecioarele nu ar trebui să își rişte banii. Orice pas faci poate reprezenta un risc, inclusiv decizia de a împrumuta o sumă mare de bani unui prieten sau unei rude. Foarte curând, debitorul se va afla într-un impas financiar și nu vei mai vedea acești bani niciodată. Găseşte o scuză bună şi o tactică de a refuza în mod elegant astfel de cereri.

Horoscop 5 decembrie 2018 Balanţă
Balanțele au planuri mari azi pentru a-și dobândi pacea în plan afectiv. Însă, aceste planuri nu trebuie să vă afecteze sarcinile de la locul de muncă. Poate ar fi bine să le amânați pentru seara. Pentru Balanțe, nu e indicat ca azi să se ocupe de aspecte financiare.

Horoscop 5 decembrie 2018 Scorpion
Scorpionii nu trebuie să se încreadă azi în alianțe sau parteneriate de afaceri. Păstrați-vă calmul și nu vă risipiți timpul, puterea și banii pe promisiuni deșarte. Pe plan afectiv, aveți noroc azi. Însă, nu este un moment bun pentru a dezvălui secrete ascunse.

Horoscop 5 decembrie 2018 Săgetător
Săgetătorii nu au destulă putere pentru a-și duce la bun sfârșit cele mai aprinse dorințe. Dacă este vorba despre o dorință nematerială, modestia vă va împiedica să o atingeți. Este posibil să nu aveți curajul să spuneți ce vă deranjează la partener. În plan profesional, lucruril par să meargă mai bine.

Horoscop 5 decembrie 2018 Capricorn
Astăzi apar reuşitele într-o afacere, sau în carieră. Dar laurii succesului vor trebui împărţiţi cu o altă persoană. Situaţie în care, pentru un capricorn, cel mai înţelept e să facă tot ce poate pentru ca succesul echipei să nu fie umbrit de invidia nejustitificată, dorinţa de avansare sau lupta pentru un post de conducere. Ar fi indicat să faceţi un masaj relaxant, sau poate yoga, pentru a păstra sănătatea mentală.

Horoscop 5 decembrie 2018 Vărsător
O zi care poate părea nesfârşit de lungă, dificilă şi monotonă pentru nativii din Vărsător. Motivul ar putea fi prea multe sarcini la serviciu, dificultăţi în familie, sau lipsa unui partener pentru a îndeplini responsabilităţile de la birou. Nu scăpaţi din vedere nevoia de a întări organismul, în lupta cu infecţiile de sezon. Rămâneţi la remediile tradiţionale şi la o masă bogată în vitamine.

Horoscop 5 decembrie 2018 Pești
Astăzi e ziua perfectă pentru a încerca un experiment îndrăzneţ. E posibil să fie vorba despre o schimbare care ţine de aspectul vostru. Modificarea s-ar putea să fie potrivită, dar pentru asta e nevoie de acţiune deliberată şi conştientă. Încearcă să nu distrugi individualitatea ta. E o zi de care se leagă multe speranţe pentru o comunicare caldă cu familia.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *