Horoscop

Horoscop 28 iulie 2017. Racii în postura de judecători

Berbec

Decizia pe care o iei azi se va dovedi a fi exact gura de aer proaspat de care aveai mare nevoie intr-o perioada de extenuare fizica si psihica. Faci altceva decat de obicei si schimbarea de program sau de preocupare are efecte excelente asupra ta. Iti ridica moralul, iti da chef de actiune, iti readuce zambetul pe chip si chiar un sentiment de eliberare dupa o perioada plina. Orice ai face azi, adu-ti aminte de sufletul tau, de nevoile sale cele mai ascunse, pentru ca meriti si tu un repaus ocupandu-te de activitati lejere, relaxante, vesele, poate chiar in compania copiilor. Cei mici iti pot duce aminte cel mai usor ca nu merita sa-ti faci griji pentru nimic!

Taur

Cand vezi ce bine evolueaza un proiect, e si normal sa vrei si mai multe si sa ajungi si mai repede la scopurile propuse. Te grabesti, incepi sa sufli mai tare in panze pentru ca esti nerabdator sa culegi laurii victorii finale. A fost un proces indelungat, ai muncit mult sa ajungi aici iar acum se pare ca esti pe ultima suta de metri. La cata rabdare ai avut pana aici, ar trebui sa iti mai domolesti energia, pentru ca nu mai e mult pana la succes, dar daca te grabesti tocmai acum, s-ar putea sa mai scapi din vedere unele detalii exact acum, spre final. Pastreaza-ti tonusul viu, da, dar nu sari peste etape doar ca sa vezi totul mai repede terminat!

Gemeni

Fii concis atunci cand iti exprimi punctul de vedere! Nu ocoli subiectul, pentru ca azi vei fi mult mai bine inteles daca te bazezi pe fapte concrete, pe date scrise sau pe cifre, pentru ca ai la dispozitie o serie de informatii incontestabile, sustinute si de documente scrise negru pe alb. Nu te teme sa vorbesti! Nimeni nu poate pune la indoiala afirmatiile tale, de vreme ce tot ceea ce spui e scris in carti, e cunoscut de toata lumea ca fapt real, deci bazeaza-te pe ceea ce stii si esti si tu sigur de asta. Comunica intotdeauna clar ceea ce ai in minte, nu te pierde in emotii sau ocolisuri de la subiect. Ai o parere: exprima-te scurt si la obiect!

Rac

Joci rol de judecator impartial si just intr-o situatie complicata. Multa lume asteapta raspunsul tau, semn ca are incredere in verdictul pe care il vei emite. Tu vezi lucrurile de pe margine, fara a fi direct implicat, si reusesti sa analizezi problema pe toate partile: si argumentele pro, si argumentele contra, incat sa oferi, la final, o parere avizata si bine documentata. Parca ai avea acces la un set de legi (scrise sau nescrise) ce te ajuta sa oferi celor care au nevoie de indrumare exact calea cea mai potrivita. Satisfactia ta va fi sa vezi relaxarea de pe chipurile lor, dupa ce problema se rezolva. 

Leu

Deschide ochii cat mai repede, pentru ca esti prins intr-un vis imposibil! E o himera, alergi dupa ea alimentandu-ti speranta din lucruri care nici macar nu exista, deci e nevoie de mai mult realism. Revino cu picioarele pe pamant si priveste realitatea in fata, asa cum e, chiar daca nu-ti place. Poate ai fost atras in iluzia altei persoane, ai crezut in planurile sale pe care le-a alimentat cu minciuni sau informatii inselatoare, dar poate nu e prea tarziu sa vezi adevarul si sa iesi din balonul sau de sapun, inainte de a fi si tu implicat in aceasta greseala. E visul lor, nu si al tau, deci trezeste-te cat mai repede din visul lor!

Fecioară

Nu te lasa pacalit de un moment mai dificil cu care dai azi piept, pentru ca, dupa ce va trece, iti vei da seama ca a avut mai degraba o conotatie pozitiva. Iti arata de fapt cat de priceput esti, cat de capabil esti sa depasesti astfel de momente, si tocmai pentru ca ai rezolvat totul cu brio, meriti acum toate felicitarile. Nu ti-ai da seama cate stii si cate poti sa faci daca nu ai trece si prin probe de incercare, ca atare situatia prin care treci azi, desi te consuma la maximum, se va dovedi a fi un fel de premiu pentru tine. Ceea ce obtii te pune intr-o lumina foarte buna, atat in ochii lumii, cat si in ochii tai. Stima de sine creste, pentru ca te lamuresti si tu ce bine te descurci!

Balanță

Primesti atatea semne de simpatie si de prietenie din jurul tau, incat ti se umple inima de bucurie! Iti extragi energia pozitiva din aceste semnale de iubire care vin in valuri mari catre tine, dar acestea sunt rezultatul investitiilor tale pe parcursul timpului. Tu ai fost cel care, din generozitate maxima, ai daruit, ai trimis spre ceilalti acelasi gen de energie, care acum iata, se intoarce la tine inzecit. E un semn bun, ca ai investit in cine trebuie, ca iubirea ta a fost primita corect si a dat roade, deci fii la fel de bun, de deschis, de darnic in gesturi de afectiune, pentru ca ele gasesc solul potrivit in care sa prinda radacini si mai apoi sa creasca!

Scorpion

Tu esti azi un fel de punte intre doua dimensiuni diferite, intre cer si pamant, intre divin si uman, pentru ca reusesti sa te concentrezi cel mai usor in orice situatie cu diferente si extreme majore. Tu poti sa faci fata cu brio pe oricare din aceste dimensiuni, pentru ca ai o conexiune cu totul speciala si cu realitatea, cu ce se petrece concret in jurul tau, dar si cu energiile inalte, spirituale, celeste, de unde iti parvin azi cele mai interesante informatii si indrumari. Asculti ce-ti transmite divinul din tine si apoi transpui in practica, dar se poate si invers: ce iti doresti sa se intample aici pe pamant vine de sus! Canalul de comunicare e deschis in ambele directii!

Săgetător

Spune ce simti si succesul e garantat. Ia-ti inima in dinti si exprima-ti mai clar iubirea, pasiunea, atractia catre cel care ti-a furat mintile. Poate esti in fata unei iubiri coplesitoare, care te va domina cu totul, dar nu trebuie sa pastrezi sentimentele acestea puternice doar pentru tine. O declaratie de dragoste facuta acum va avea impact maxim asupra celui caruia i te adresezi, ba chiar se poate lasa si cu cereri in casatorie sau alte gesturi surprinzatoare. Ai grija la cuvintele pe care le folosesti, fii generos in declaratii, fii cat mai pompos si mai indraznet, pentru ca tu chiar simti ceea ce spui, deci e indicat sa-ti imbraci discursul in cuvinte cat mai pasionale, pentru ca-si vor atinge repede tinta.

Capricorn

Se anunta ceva bani in perioada imediat urmatoare si deja incepi sa faci planuri mari cu ei, dar nu cumva te cam pripesti? Atunci cand apar bani, apar si datorii urgente de platit, ca atare, inainte de a-ti face iluzii ca-ti vei cumpara cine stie ce obiect mult visat, adu-ti aminte de lista lunga da plati care stau de ceva vreme in asteptare. Daca ai nevoie de bani de urgenta pentru un plan caruia ii acorzi o importanta majora, te poti gandi la un imprumut, pentru ca ai putea gasi azi persoana care ti-ar putea fi de folos in acest sens, dar nu te inhama la o serie noua de rate sau de datorii daca ai deja un bagaj greu de acelasi fel in spate. Calculeaza-ti bine resursele!

Vărsător

Ai numai motive de satisfactie astazi, de parca toate s-au asezat cum trebuie in viata ta si savurezi din plin starea aceasta de echilibru si confort. Pastreaz-o cat mai mult timp posibil, pentru ca numai de tine depinde acest lucru, nu de altii. Ai in jurul tau oameni destul de pasivi, de relaxati, care nu se uita in curtea ta, ca atare aceasta stare de bine poate fi mentinuta numai datorita atitudinii tale luminoase si tonice, datorita gandirii pozitive. Spune-ti in permanenta ca exista solutii la orice, ca totul evolueaza spre bine, ca nimic nu te opreste din evolutia ta si ai sa vezi ce minuni face aceasta stare pozitiva care se va revarsa asupra tuturor actiunilor tale.

Pești

Ai mai multa incredere in valoarea ta, deci, daca te compari cu altii care ar fi cu ceva mai sus decat tine, descopera ca ai si tu atuurile tale poate chiar mult mai grozave decat ale celor pe care ii apreciezi. Apreciaza-te mai mult pe tine insuti, nu-ti mai gasi atatea defecte si atatea vini, pentru ca sigur ai si tu ceva numai al tau care te aseaza usor in fruntea tuturor. Gaseste-ti acel as din maneca si valorifica-l mai mult. Azi poate aparea o sansa excelenta de a te remarca in fata tovarasilor tai, si astfel toate laudele si onorurile sa se indrepte spre tine. Fii mandru de valoarea ta, de pozitia ta, de superioritatea ta si exprima-ti curajos unicitatea!

Horoscop 28 iulie 2017 oferit de acvaria.com.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *