Horoscop

Horoscop 18 septembrie 2021. Oboseala se resimte la final de săptămână

Horoscop 18 septembrie 2021 – Berbec
Deși ați așteptat cu nerăbdare finalul de săptămână, aflați că trebuie să plecați de urgență într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață. Din nefericire, veți fi pus între ciocan și nicovală.

Horoscop 18 septembrie 2021 – Taur
Sunteți sfătuiți să evitați afacerile, dar și întâlnirile cu prietenii. Este posibil ca spre seară, să mergeți la locuința unei rude care are ceva probleme de sănătate.

Horoscop 18 septembrie 2021 – Gemeni
Este indicat să nu faceți astăzi investiții și să evitați călătoriile în interes personal. De asemenea, nu exagerați cu munca, pentru că puteți sunteți predispus la mici probleme de sănătate.

Horoscop 18 septembrie 2021 – Rac
Vreți doar să fiți lăsat în pace și să nu faceți nimic. Oricât de indispus ați fi, acordați mai multa atenție persoanei iubite, care nu vă înțelege starea și își face tot felul de griji.

Horoscop 18 septembrie 2021 – Leu
Ați avut o săptămână lungă și grea, dar se anunță una și mai și. Vă este recomandat să amânați deciziile importante și să acordați mai mult timp odihnei.

Horoscop 18 septembrie 2021 – Fecioară
Este recomandat să evitați activitățile care necesită eforturi mari și să încercați să vă odihniți mai mult. Aveți nevoie și să vă puneți gândurile în ordine.

Horoscop 18 septembrie 2021 – Balanță
Tensiunile se pot aplana foarte ușor, cu o vorbă bună. Fiți mai atent la ce spuneți, mai ales că astăzi sunteți mai vorbăreț ca niciodată.

Horoscop 18 septembrie 2021 – Scorpion
Temperați-vă nervozitatea! Ea vine din nevoia de a avea mai multă odihnă. Comunicați pe un ton calm tot ce vă nemulțumește.

Horoscop 18 septembrie 2021 – Săgetător
Lipsa banilor vă determină să amânați o călătorie cu persoana iubită. De asemenea, vă îngrijorează destul de mult starea de sănătate a unei rude apropiate. Tratați totul cu calm.

Horoscop 18 septembrie 2021 – Capricorn
Cei din jur au încredere în judecata voastră și vă cer sfatul la orice pas. Spre final de zi este posibil să primiți un apel mult așteptat.

Horoscop 18 septembrie – Vărsător
V-ați hotărât să intrați într-o afacere, dar aveți nevoie de un asociat. Fiți onest și puneți cărțile pe masă. Sunt șanse să iasă ceva bun din asta.

Horoscop 18 septembrie – Pești
Traversați o perioadă foarte bună, pe toate planurile. Munca și relaxarea sunt într-un echilibru deplin și nu vă vine se credeți câtă energie aveți la final de săptămână.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *