Actualitate

Horoscop 13 septembrie. Ce zodie e pedepsită de astre să se despartă de partener

Horoscop 13 septembrie Berbec
Horoscop bani Berbec: Astazi va veti bucura de sprijinul financiar discret al unei persoane care prefera sa ramana in culise si sa urmareasca atent destinatia banilor donati.

Horoscop sanatate Berbec: O atitudine mentala corecta influenteaza starea sanatatii; asta presupune sa va examinati emotiile, sa iertati pe toata lumea, sa va iertati si pe dumneavoastra si sa aveti credinta.

Horoscop dragoste Berbec: Veti visa o contopire profunda, nu doar cu celalalt, ci cu toti oamenii, care sa transceada definitiile inguste ale profesiei, sexului, varstei si originii etnice.

Horoscop cariera Berbec: Momentul acesta indica cel mai favorabil context pentru a lucra direct cu superiorii dumneavoastra ierarhici; imbinati creativitatea cu viziunea realista pe termen lung.

Horoscop 13 septembrie Taur
Horoscop bani Taur: Desi ‘banii nu aduc fericirea’, in urmatoarea etapa, din perspectiva astologiei financiare, aveti predispozitie spre castiguri substantiale din munca proprie.

Horoscop sanatate Taur: Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice.

Horoscop dragoste Taur: Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Horoscop cariera Taur: Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.

Horoscop 13 septembrie Gemeni
Horoscop bani Gemeni: Aveti spor si fler in rezolvarea problemelor banesti care va vor aduce confort, stabilitate materiala si financiara.

Horoscop sanatate Gemeni: Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor.

Horoscop dragoste Gemeni: Emotiile sunt din ce in ce mai puternice, traiti o stare de magie, iar unii dintre dumneavoastra pot decide sa-si uneasca destinul cu fiinta draga.

Horoscop cariera Gemeni: Daca exista activitati initiate si neterminate, ele merita reluate si duse la indeplinire; momentul este prielnic si veti culege curand roadele muncii depuse.

Horoscop 13 septembrie Rac
Horoscop bani Rac: Primiti un impuls din partea unei femei care va incurajeaza sa porniti cu un mare elan intr-un proiect destinat suplimentarii veniturilor.

Horoscop sanatate Rac: Mancati sanatos si ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism si pentru a insanatosi articulatiile; pastrati-va o greutate corporala corespunzatoare.

Horoscop dragoste Rac: Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni.

Horoscop cariera Rac: Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.

Horoscop 13 septembrie Leu
Horoscop bani Leu: Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera.

Horoscop sanatate Leu: Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale.

Horoscop dragoste Leu: Treceti printr-un proces de echilibru al relatiilor de familie, viata amoroasa devine tot mai tumultoasa si va creaza un disconfort la care tineti. Pe de altă parte, nativii care au fost nedrepți cu persoana iubită riscă să rămână fără partener/ă! Este o lecție a umilinței pe care egocentriștii Lei o vor învăța mai devreme sau mai târziu.

Horoscop cariera Leu: Cu o buna strategie si mult efort veti obtine rezultate remarcabile pe plan profesional, preluati initiativa in campul muncii, deveniti mai tenaci si mai harnici, mai increzatori in fortele proprii.

Horoscop 13 septembrie Fecioară
Horoscop bani Fecioara: Aveti ocazia de a castiga sume mari de bani si, astfel, sa va consolidati situatia financiara, care va ajuta sa va asigurati confortul, ceea ce inseamna o alta etapa de viata.

Horoscop sanatate Fecioara: Toate bune si frumoase, pentru ca va simtiti grozav, ati slabit atatea kilograme cate v-ati propus.

Horoscop dragoste Fecioara: Libertatea si individualitatea pe care le-ati pretuit atata in anii din urma, vor fi inlocuite acum de o nevoie imperioasa de apartenenta, de renuntare la sine, pentru a trai prin aproapele vostru.

Horoscop cariera Fecioara: Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.

Horoscop 13 septembrie Balanță
Horoscop bani Balanta: Sunteti binecuvantati cu bunastare si starea financiara se va imbunatati simtitor.

Horoscop sanatate Balanta: Energia corporala va fi la cote inalte, va veti simti protejati si ghidati de forte divine in mentinerea sanatatii fizice si mentale.

Horoscop dragoste Balanta: Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc.

Horoscop cariera Balanta: Sfatuiti-va in taina cu aliatii dumneavoastra de la serviciu; impreuna puteti elabora un plan profesional care v-ar putea propulsa in cariera.

Horoscop 13 septembrie Scorpion
Horoscop bani Scorpion: Fiti cu ochii pe sus, caci azi banii pica din cer; aceasta posibilitate este puternica; ocazia de a prospera se poate manifesta cu ajutorul prietenilor.

Horoscop sanatate Scorpion: Aparatul respirator va functioneaza normal, incheieturile bratelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap – sunteti sanatos.

Horoscop dragoste Scorpion: Veti avea parte de o iesire in compania prietenilor si a familiei, care va vor crea un confort sentimental.

Horoscop cariera Scorpion: Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.

Horoscop 13 septembrie Săgetător
Horoscop bani Sagetator: Pe plan financiar va merge bine, insasi patroana banilor se ocupa de cresterea veniturilor directe.

Horoscop sanatate Sagetator: Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale.

Horoscop dragoste Sagetator: Celibatari sau in cuplu, veti avea suficiente ocazii care sa va confirme puterea de seductie.

Horoscop cariera Sagetator: Aveti ocazia sa puneti la punct o afacere de familie si primiti sfaturi profesionale excelente de la cei apropiati.

Horoscop 13 septembrie Capricorn
Horoscop bani Capricorn: Pluton aduce in prim-plan resurse materiale si financiare pe care le obtineti impreuna cu o persoana de care sunteti atasati emotional.

Horoscop sanatate Capricorn: Dormiti bine, drept pentru care veti avea o mare pofta de munca si de distractii.

Horoscop dragoste Capricorn: Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor.

Horoscop cariera Capricorn: Straduiti-va sa fiti clari cu cei cu care colaborati in privinta performantelor pe care le asteptati de la ei si astfel veti obtine rezultatele dorite.

Horoscop 13 septembrie Vărsător
Horoscop bani Varsator: Se construieste momentul de luna plina cand, prin intermediul amicilor dumneavoastra aveti posibilitatea de a atrage noi resurse banesti in afacerea pe care ati construit-o cu membrii familiei.

Horoscop sanatate Varsator: Asigurati-va ca aveti un somn bun si suficient ca durata si veti avea parte de un efect secundar pozitiv: cresterea rezistentei sistemului imunitar.

Horoscop dragoste Varsator: Petreceti in compania prietenilor si va simtiti cel mai bine distrandu-va intr-o maniera dinamica, gen dans ritmic sau plimbare cu rotile prin parc.

Horoscop cariera Varsator: Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.

Horoscop 13 septembrie Pești
Horoscop bani Pesti: Partea care va revine dintr-o mostenire sau din accesarea unor resurse ale familiei poate fi instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri.

Horoscop sanatate Pesti: In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros.

Horoscop dragoste Pesti: Ziua de astazi se poate dovedi cea mai romantica pentru dumneavoastra, artistica si plina de inspiratie, caci ea marcheaza aspectul exact intre micul benefic Venus, patroana artelor si a frumoaselor sentimente, si visatorul Neptun, care aspira la o experienta de unire totala.

Horoscop cariera Pesti: Steaua uluitor de norocoasa va ajuta sa primiti recunoasterea profesionala pe care o meritati sau pentru care ati muncit in sir.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *